Visa alla bilder
Visa film

Mercedes-Benz SLS AMG Roadster 6,3 V8 — 2011

Finanschefens fullutrustade vilddjur med V8 på 571 hk och extra allt.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"En mycket fin och välutrustad sportvagn som bara rullat 2530 mil, den är pedantskött och har inget att anmärka på. All utrustning fungerar klanderfritt och de keramiska bromsarna nyper till rejält när det behövs."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
1 655 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14906
ÄLMHULT
RESERVATIONSPRIS
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Mercedes-Benz SLS AMG Roadster?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"En mycket fin och välutrustad sportvagn som bara rullat 2530 mil, den är pedantskött och har inget att anmärka på. All utrustning fungerar klanderfritt och de keramiska bromsarna nyper till rejält när det behövs."

Beskrivning

Denna bil togs ut av finanschefen på Mercedes i Tyskland december 2011 som tjänstebil. Han sparade inte på något i utrustningsväg utan skulle ha allt som gick att få i extra utrustning bland annat keramiska bromsar och ett exklusivt kolfiberpaket. Även bilens snygga färg är ett tillval vilket gör den mycket ovanlig.

Alla tjänstebilar byts ut efter ett år så kallade “Jahreswagen” vilket även denna gjorde 2013. Nuvarande ägare köpte bilen efter ett tips från en vän boende i Tyskland 2013 av Mercedes och tog hem den till Sverige.

Bilen registrerades i Sverige 2013-06-01 och har sedan dess använts sparsamt sommartid och alltid stått under ett kapell i varmgarage när den inte körts

Då nuvarande ägare anser att han kör den för sällan så vill han att någon annan entusiast får möjlighet att njuta av denna härliga cabriolet, både körmässigt och ljudmässigt.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  2011/2011 
 • Första registreringsdatum
  2013-05-27 
 • Avläst mätarställning
  25273 km 
 • Kw / hk
  420 / 571 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Automat  
 • Klädsel
  Begie/Svart skinn 
 • Färg
  Brun metallic 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Bilen är som ny och allt fungerar utan anmärkning.

 • Skick interiör:

  Inredning i skinn som är helt i nyskick.

 • Skick exteriör:

  Originallack med en otrolig puts helt utan skador. Även fälgar och däck är i toppskick. El suffletten fungerar perfekt och är även den i nyskick.

 • Skick helhet:

  En fantastisk samlarbil som är ett åtråvärt objekt både att köra med och investera i.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2020-08-31
Ursprungsbesiktning: 2013-05-27 (regbes)
Datum i trafik första gången: 2013-06-01
Senast godkända besiktning: 2020-08-11
Besiktigad tom: 2021-10-31
Årsskatt: 4694 Kr
Körförbud: Ja
Antal ägare: 1

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Älmhult

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-06-02.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG