Visa alla bilder
Visa film

Mercedes-Benz E 320 CE Cabriolet (Oregistrerad) — 1995

Importbil utan katalysator. Mycket fint skick. Allt fungerar felfritt. Har varit omlackad när den var ny, men ej skadad. Säljs oregistrerad som projektbil, då den har en modellkod för motorn, som ej går att registrera i Sverige.

Michael Luft
Värderingsman
Skicka E-post meddelande

"Bra skick på lack, kaross och inredning. Inga anmärkningar. Säljs oregistrerad som projetbil - reservdelsbil då den är av ett utförande som inte går att registrera i Sverige. Har modellkod för Bahrain och varit registrerad i Holland. Holländskt regbevis och övriga handlingar följer med köpet."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
137 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14821
CHARLOTTENBERG
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Mercedes-Benz E 320 CE Cabriolet?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Michael Luft
Förordnad värderingsman museum och samlare
Skicka E-post meddelande

"Bra skick på lack, kaross och inredning. Inga anmärkningar. Säljs oregistrerad som projetbil - reservdelsbil då den är av ett utförande som inte går att registrera i Sverige. Har modellkod för Bahrain och varit registrerad i Holland. Holländskt regbevis och övriga handlingar följer med köpet."

Beskrivning

En lyxig Mercedes Cabriolet av modell A124 från 1995. Bilen ägs sedan tre år av en privat bilsamlare. Bilen går tyvärr inte att registrera in i Sverige. Importerad från Holland 2017, alla handlingar finns, se bilder. Modellkoden är angiven för bil utan katalysator så bilen uppfyller inte de svenska utsläppskraven.
Man har försökt registrera in den i Sverige, men ej fått godkänt. Bilen såld nu bahrain och sedan intagen i Holland och har där rullat 10.200mil. Detta är bil för den som behöver reservdelar av mycket hög kvalitet. Holländskt regbevis samt instruktionsbok mm. medföljer. Se foton.
Kan återregistreras i Holland och inregistreras i vissa andra länder med andra avgaskrav, men ej i Sverige. Mycket fint skick. Allt fungerar felfritt. Har varit omlackad, har vi nu konstaterat, perfekt gjort utan anmärkningar. Hel och fin inredning och sufflett. Säljaren garanterar att bilens mätarställning stämmer och att bilen ej varit skadad. Säljs oregistrerad som projektbil.
VIN nr WB1240661C218924.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1995/1995 
 • Första registreringsdatum
  1995-01-30 
 • Avläst mätarställning
  102341km 
 • Kw / hk
  161 / 220 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Automat 
 • Klädsel
  Läder 
 • Färg
  Blåmet 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Går mycket fint i motorn. Normalt fungerande bil. 6-cylindrig 3,2 liters motor på 220 hk. Automatlåda.

 • Skick interiör:

  Mycket fin inredning. Skinnklädsel. Träinlägg.

 • Skick exteriör:

  Lackering i mycket bra skick. Finns endast några enstaka obetydliga stenskott-märken i lacken. Fin sufflett.

 • Skick helhet:

  Bra skick på lack, kaross och inredning. Inga anmärkningar. Säljs oregistrerad som projetbil - reservdelsbil.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Import från Holland, ej registrerad i Sverige.
Lämplig för export eller som reservdelsbil.

Fakta om modellen

Mercedes-Benz W140 tillverkades mellan 1991 och 1998.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Charlottenberg

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Michael Luft
+46 708-20 21 13
michael@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-06-02.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG