Visa alla bilder

Harley Davidson WL 750 med sidvagn — 1946

Fint renoverad HD med en Steib sidvagn.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"En ovanlig och trevlig Harley Davidson med sidvagn. Har inte testat den men en noggrann och entusiastisk ägare intygar att den fungerar utmärkt."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
177 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14871
JOHANNISHUS
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Harley Davidson WL 750 med sidvagn?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"En ovanlig och trevlig Harley Davidson med sidvagn. Har inte testat den men en noggrann och entusiastisk ägare intygar att den fungerar utmärkt."

Beskrivning

Denna mc kom till nuvarande ägare 2019 och han monterade en Steib sidvagn på den för ett klassiskt och trevligt utseende.Maskinen går bra och har använts för flera fina åkturer sommartid.

Mc:n är genomgången och åtgärdad där det funnits behov.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1946/1946 
 • Första registreringsdatum
  1946-01-01 
 • Avläst mätarställning
   
 • Kw / hk
   
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
   
 • Färg
  Grön 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Fint körklart sidvagnsekipage där allt fungerar utan anmärkning.

 • Skick exteriör:

  Mc:n har en äldre lackering som klarat sig fint genom åren. Sidvagnen har sin ursprungliga lack med fin patina.

 • Skick helhet:

  Ett härligt klassiskt sidvagnsekipage som är körklart till sommarens utflykter.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 1982-05-01 (Konvert)
Ursprungsbesiktning: 1946-01-01 (regbes) (Ombes:19890704)
Datum i trafik första gången: 1946-01-01
Senast godkända besiktning: -
Besiktigad tom: -
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 4

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Johannishus

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-06-02.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG