Visa alla bilder
Visa film

Volvo 944 GL/SE Paket 2.3 — 1994

Volvo 944 SE, en bil som såldes i Sverige, i mycket välbevarat skick med endast tre tidigare ägare, inklusive återförsäljaren. Dess låga körsträcka är fullt dokumenterad och kan verifieras med servicehistoriken.

Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"Den nuvarande ägaren av Volvo 944 SE är en hängiven entusiast som har hållit bilen i utmärkt skick. Kamremmen byttes den 23-04-23 vid 82990 kilometer. Bilen går och körs smidigt med en väl fungerande motor, transmission och bromsar, samt god väghållning. Dessutom är alla elektriska komponenter, inklusive fönster, speglar och uppvärmda stolar, samt AC, i fungerande skick och bilen har en dragkrok."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
66 666SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
15654
LINKÖPING
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Volvo 944 GL/SE Paket?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"Den nuvarande ägaren av Volvo 944 SE är en hängiven entusiast som har hållit bilen i utmärkt skick. Kamremmen byttes den 23-04-23 vid 82990 kilometer. Bilen går och körs smidigt med en väl fungerande motor, transmission och bromsar, samt god väghållning. Dessutom är alla elektriska komponenter, inklusive fönster, speglar och uppvärmda stolar, samt AC, i fungerande skick och bilen har en dragkrok."

Beskrivning

Denna bils första registrerade ägare var Linköpings-återförsäljaren Tage Rejmes, som sålde den till bilens första riktiga brukare den 19 augusti 1994 som ägde den fram till 2009. Nuvarande ägare har haft den i sin samling i 13 år och den har startats och körts korta sträckor regelbundet. Bilen levereras med en fullständigt dokumenterad servicehistorik och garanterad körsträcka. "se bilder" Det enda som bilen behöver är en ny besiktning/MOT eftersom den senaste gjordes 2011.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1994/1994 
 • Första registreringsdatum
  1994-08-19 
 • Avläst mätarställning
  82992 km 
 • Kw / hk
  85 / 116 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Textile 
 • Färg
  Mörkgrön 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Inga kommentarer finns. Bilen går och körs fint, har en ny kamrem och har servats med en ny oljefilter. Bra bromsar och koppling, med smidiga växlingar. Bra däck och fina lättmetallfälgar med mindre repor. Komplett verktygssats inklusive reservhjul medföljer. Om så önskas kan motorutrymmet fräschas upp.

 • Skick interiör:

  Sedan nytt har bilen haft blåa sätesöverdrag, och efter att ha tittat under dem verkar allt vara i gott skick. Innertak, dörrpaneler och mattor är i bra skick, liksom instrumentbrädan och mätarna. Bagageutrymmet är välstädat och komplett. En icke-standardradio har installerats. Det enda som behövs är en städning.

 • Skick exteriör:

  Karossen är rak och oskadad, utan rost, och den har även en mycket ren underrede, samt fin och blank metalliclack med endast några mindre repor. "Se bilder" för en liten skråma på bakre stötfångaren och under valansen.

 • Skick helhet:

  En mycket fin bil med väl dokumenterad historik och låg ägar- och körsträcka, vilket gör den till en bra kandidat för en samlarbil såväl som något för en Volvo-entusiast.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2011-09-30
Ursprungsbesiktning: 1994-06-14 (typbes) (Ombes:20101026)
Datum i trafik första gången: 1994-08-19
Senast godkända besiktning: 2011-07-22
Besiktigad tom: 2012-10-31
Årsskatt: 2199 Kr
Körförbud: Ja
Antal ägare: 3

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Linköping

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Shaun Major
+46 709-72 40 07
shaun@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2023-05-25.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG