Visa alla bilder
Visa film

Vespa LX 125 — 2009

En mycket lågmilad Vespa i ett mycket bra skick. Närmare nyskick än så här kan man knappast komma.

Nisse Brandt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"Går lika bra som den ser ut."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
33 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
15913
GÄVLE
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Vespa LX 125?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Nisse Brandt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"Går lika bra som den ser ut."

Beskrivning

Denna Vespa inhandlades ny av en äldre dam i Dalarna. Hon ville återuppleva hur det var att köra Vespa igen, som hon framfört på 60-talet. Hon använde den mycket sparsamt tills åldern tog ut sin rätt. Vespan kom efter en del omvägar till nuvarande ägare som skött om den lika noga som den första ägarinnan. Vespan har mest körts mellan besiktningen och hemmet men den har använts för en del kortare turer också. Körsträckan på mätaren har uppkommit till hissnande 170 mil som är ungefär en tiondel av vad en Vespa av den här typen rullar på 5 år normalt. Vespan är i ett mycket bra och körklart skick och den är perfekt för någon som vill komma fram till jobbet, trendigt, säkert och elegant. Instruktionsbok, verktyg och masterkey medföljer.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  2009/2009 
 • Första registreringsdatum
  2009-05-30 
 • Avläst mätarställning
  1708 km 
 • Kw / hk
  8 / 11 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Automat 
 • Klädsel
   
 • Färg
  Svart 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Går bra i motor och växlar som den ska.

 • Skick exteriör:

  Exteriören är i ett mycket bra skick. Fin och blank i lacken.

 • Skick helhet:

  En klassisk tvåhjuling i ett mycket bra skick.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2023-04-12
Ursprungsbesiktning: 2009-04-30 (EEG)
Datum i trafik första gången: 2009-05-30
Senast godkända besiktning: 2021-07-28
Besiktigad tom: 2023-07-31
Årsskatt: 180 Kr
Körförbud: Nej
Antal ägare: 5

Fakta om modellen

Vespa LX125 är en ikonisk scooter tillverkad av det italienska företaget Piaggio. Denna scooter är känd för sin tidlösa design, smidiga hantering och pålitliga prestanda.

Scootern är utrustad med en 4-takts luftkyld motor med en cylindervolym på 124cc. Denna motor ger en effekt på cirka 11 hästkrafter vilket ger bra acceleration och en topphastighet på runt 90 km/h. Scootern har även en cvt växellåda vilket ger föraren full kontroll över körningen.

Vespa LX125 har ett klassiskt och elegant utseende med runda former och en högblank lackad kaross.

Utöver sitt tidlösa utseende är Vespa LX125 utrustad med en rad moderna funktioner. Den har till exempel skivbroms fram av rostfritt stål som tillsammans med tvåkolvsoket ger bra bromskraft och säkerhet under körning. Scootern har även elektronisk insprutning, vilket ger en snabb och pålitlig start.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Gävle

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Nisse Brandt
+46 707 50 89 99
nisse@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2023-05-25.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG