Visa alla bilder
Visa film

Kawasaki Z 1300 Voyager — 1988

Mycket ovanlig 6-cylindrig touringMc som är fullutrustad och i fint skick.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"Kawasaki 1300 i bra skick både mekaniskt och utseendemässigt."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
32 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
15853
ÄNGELHOLM
RESERVATIONSPRIS
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"Kawasaki 1300 i bra skick både mekaniskt och utseendemässigt."

Beskrivning

Ovanlig maskin på våra vägar då den inte importerades hit av svensk generalagent. Denna maskin importerades ny tillsammans med 4 likadana av Anderbergs Mc i Helsingborg, har således bara haft ett fåtal svenska ägare. Maskinen har vårdats väl genom åren och den ger ett gott intryck.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1988/1988 
 • Första registreringsdatum
  1991-05-16 
 • Avläst mätarställning
  40804 miles 
 • Kw / hk
  86 / 117 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
   
 • Färg
  Röd / Silver 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Går bra i maskin och känns fin i koppling och bromsar. En ventiljustering skulle inte skada då det hörs ett tickande ljud.

 • Skick exteriör:

  Lack och krom i fint skick, finns endast lite oxidering och färgsläpp vid motorn. Vindruta och paneler utan anmärkning. Bra däck och fälgar.

 • Skick helhet:

  En perfekt maskin för långa sommarturer med plats för hela semesterbagaget. Härligt vrid och ljud från den 6-cylindriga maskinen. Ovanlig på våra vägar då det inte tagits in många till Sverige.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2022-05-16
Ursprungsbesiktning: 1991-04-17 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1991-05-16
Senast godkända besiktning: 2015-07-10
Besiktigad tom: 2017-07-31
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Ja
Antal ägare: 7

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Ängelholm

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2023-05-25.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG