Visa alla bilder
Visa film

Honda CB 750 Custom — 1981

Snygg 80-tals custom från Honda med ett fåtal ägare, i ett fint körklart skick.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"Maskinen ger ett gott intryck både maskinellt och utseendemässigt. Ser inget som behöver åtgärdas utan den är besiktigad för alltid och körklar."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
17 500SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
15850
KALLINGE
RESERVATIONSPRIS
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Honda CB 750 Custom?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"Maskinen ger ett gott intryck både maskinellt och utseendemässigt. Ser inget som behöver åtgärdas utan den är besiktigad för alltid och körklar."

Beskrivning

Denna Honda har haft få entusiastiska ägare som vårdat den väl. Nuvarande ägare köpte den 2011 och har bara kört ett fåtal mil per år, därför tycker han att den används för lite och vill låta någon entusiast ta över ägandet. Vindruta, verktygsväska, original stötdämpare samt lås medföljer.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1981/1981 
 • Första registreringsdatum
  1982-05-10 
 • Avläst mätarställning
  90263 Km 
 • Kw / hk
  57 / 77 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Galon 
 • Färg
  Röd 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Går fint och fungerar bra. Svagt ljud hörs på tomgång från kopplingskorgen vilket är helt normalt för modellen. Utbytta stötdämpare och ljuddämpare med originalutseende.

 • Skick exteriör:

  Fin i lack och krom endast ett fåtal bruksspår finns. Bra däck och fälgar, extra utrustad med pakethållare och skinnväskor.

 • Skick helhet:

  Mycket fin maskin som har många mil kvar att ge sin nya ägare.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 1995-10-01 (Konvert)
Ursprungsbesiktning: 1982-04-08 (typbes)
Datum i trafik första gången: 1982-05-10
Senast godkända besiktning: 2020-04-22
Besiktningsbefriad: Ja
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 13

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Kallinge

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2023-05-25.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG