Visa alla bilder
Visa film

Ford Mustang HT 5,8 V8 — 1969

Svensksåld Mustang med Hardtop som går fint och har ett härligt muller från V8:n

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"Bilen ger ett bra intryck både mekaniskt och utseendemässigt. Dock har det slagit upp sprutspackel prickar på karossens högra sida. Ägaren har gjort några mindre modifieringar men sparat originaldelarna som medföljer."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
180 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
15854
ANDERSLÖV
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Ford Mustang HT?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"Bilen ger ett bra intryck både mekaniskt och utseendemässigt. Dock har det slagit upp sprutspackel prickar på karossens högra sida. Ägaren har gjort några mindre modifieringar men sparat originaldelarna som medföljer."

Beskrivning

Bilen har haft ett fåtal ägare som tagit väl hand om den. Är fin att se både in och utvändigt dock finns lite lackdefekt (se exteriört). Nuvarande ägare har monterat Highjackers, bytt luftrenare samt grill och originaldelar är sparade och medföljer. Säljer denna bil för att han nyligen investerat i en härlig hästgård på landet och tiden kommer inta att räcka till för att köra den.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1969/1969 
 • Första registreringsdatum
  1971-08-25 
 • Avläst mätarställning
  57180 Km 
 • Kw / hk
  117 / 241 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Automat 
 • Klädsel
  Skinn 
 • Färg
  Mörkröd 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Bilen går bra och har inget allvarligt att anmärka på. AC är ej i funktion.

 • Skick interiör:

  Mycket fin inredning, endast ett par sömmar i förarsätet har gått upp.

 • Skick exteriör:

  Äldre omlackering som hållit sig i bra skick, men det finns sprutspackel prickar på karossens högra sida. Omklätt vinyltak i fint skick. Krom, däck och fälgar utan anmärkning.

 • Skick helhet:

  Härlig amerikanare i körklart skick, bara att ut och njuta på fina sommardagar.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2021-06-01
Ursprungsbesiktning: 1971-08-19 (regbes) (Ombes:19860710)
Datum i trafik första gången: 1971-08-25
Senast godkända besiktning: 2018-08-13
Besiktningsbefriad: Ja
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 6

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Anderslöv

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2023-05-25.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG