Visa alla bilder
Visa film

Fiat 500 R 0,6 L — 1972

Liten trevlig italienare med soltak i bra skick, besiktigad och körklar.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"Bilen går bra och ger ett gott intryck både ut och invändigt."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
87 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
15916
OLOFSTRÖM
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Fiat 500 R?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"Bilen går bra och ger ett gott intryck både ut och invändigt."

Beskrivning

Bilen kom till Sverige 2009 och renoverades här under en period. Köptes sedan av Mornington Hotel tillsammans med 2 likadan systerbilar och användes som poolbilar av personalen. Den köptes 2019 av en bilfirma i Skåne som sålde den vidare till nuvarande ägare.

Han har den på sitt sommarställe och kör mycket få mil per år.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1972/1972 
 • Första registreringsdatum
  2014-11-19 
 • Avläst mätarställning
  22834 Km 
 • Kw / hk
  13 / 18 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Galon 
 • Färg
  Svart 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Startar lätt och går fint, bromsarna tar jämt.

  Huvlåset fungerar men är lite deformerat.

 • Skick interiör:

  Omklädd interiör i fint skick utan anmärkning.

 • Skick exteriör:

  En äldre omlackering som är i gott skick utan skador. Kromet är fint, men dörrhandtagen har små porer. Bra däck och fina fälgar.

 • Skick helhet:

  Liten härlig entusiastbil i bra skick, besiktigad för alltid och körklar.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2022-10-14
Ursprungsbesiktning: 2014-11-10 (regbes)
Datum i trafik första gången: 2014-11-19 (721027)
Senast godkända besiktning: 2020-05-12
Besiktningsbefriad: Ja
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 3

Fakta om modellen

Fiat 500 började produceras 1957 och byggdes fram till 1975. En storsäljare i södra Europa och bilen byggdes på licens i många länder förutom Italien, bl.a i Polen, Kroatien, Österrike mm.

Fiat 500 är förebilden för den moderna version som kom 2004 och blev utnämnd till världens vackraste bil 2007. Mer än 2,5 miljoner exemplar har byggts av den moderna Fiat 500, som sålts i mer än 100 olika länder över hela världen. Intresset för denna bil har markant ökat intresset för de gamla Fiat 500 som nu ofta renoveras till nyskick och blivit heta samlarobjekt.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Olofström

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2023-05-25.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG