Visa alla bilder
Visa film

BMW Z3 Roadster 2,0 — 2000

Snygg Z3.a i toppskick, 2 ägare och endast 4200 mil. Härlig sång i 6:an, med el-cabben nedfälld är det bara att njuta.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"Välvårdad och välhållen bil med sina få mil är i utmärkt skick. Ser inget som behöver åtgärdas så bilen är färdig att tas ut på vägarna."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
141 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
15848
ÅRYD
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande BMW Z3 Roadster?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"Välvårdad och välhållen bil med sina få mil är i utmärkt skick. Ser inget som behöver åtgärdas så bilen är färdig att tas ut på vägarna."

Beskrivning

Nuvarande ägare köpte bilen 2005 och har sedan dess kört sparsamt sommartid. All service har skötts på auktoriserad verkstad. BMW:n har alltid varit garageförvarad när den inte körts med och alltid varit avställd november till maj varje år. Han känner nu att det är dags för avyttring på grund av åldersskäl.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  2000/2000 
 • Första registreringsdatum
  2000-05-02 
 • Avläst mätarställning
  42000 km 
 • Kw / hk
  110 / 150 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Helläder 
 • Färg
  Silver metallic 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Bilen går utmärkt och är välservad. Allt fungerar utan anmärkning.

 • Skick interiör:

  Mycket fin inredning i en smakfull färgkombination med få bruksspår.

 • Skick exteriör:

  Original lack i toppskick finns ett par små dörruppslag. Kromet utan anmärkning likaså fälgar och däck. El suffletten är fin och fungerar utan anmärkning.

 • Skick helhet:

  En mycket välvårdad och körklar entusiastbil som rullat få mil, färdig för sommarens utflykter och träffar.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2023-04-18
Ursprungsbesiktning: 2000-03-17 (EEG)
Datum i trafik första gången: 2000-05-02
Senast godkända besiktning: 2022-10-03
Besiktigad tom: 2023-12-31
Årsskatt: 1985 Kr
Körförbud: Nej
Antal ägare: 2

Fakta om modellen

BMW Z3 finns som roadster (cabriolet) och som en coupé. Flera drag tagna från den klassiska BMW 507 som tillverkades på 1950-talet. Det minsta motoralternativet för roadstern är en 1,8 liters 4-cylindrig motor på 116 hk och den största motorn en 3,2 liters 6-cylindrig M motor på 321 hk.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Åryd

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2023-05-25.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG