Visa alla bilder
Visa film

Volvo Duett P210 B18 — 1965

Fräsch och glatt tolkad Duett, men ändå klassisk. Eftertraktad, användbar och allt svårare att hitta ett bra exemplar.

Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Trevlig och bra Duett som går utanför originaltänkandet på ett lagom och vettigt sätt."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
146 373SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14731
SANDARED
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Trevlig och bra Duett som går utanför originaltänkandet på ett lagom och vettigt sätt."

Beskrivning

Den levererades ny till sin första ägare i juli 1965 och han hade bilen i över 40 år innan nästa ägare renoverade den. Några till i ägarlängden innan den nuvarande ägaren köpte Duetten 2016 för att ha som både entusiastbil och i sin verksamhet. Den äldre renoveringen har hållit sig bra och bilen har nyligen fått sig en liten översyn och service. Senaste besiktningen gjordes i maj 2016 och bilen är därmed besiktningsbefriad.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1965/1965 
 • Första registreringsdatum
  1965-07-15 
 • Avläst mätarställning
  22391 km 
 • Kw / hk
  55 / 75 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Vinyl 
 • Färg
  Ljusblå 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Bränslepumpen och bromsledningarna har setts över, liksom förgasarens funktion. Nu går bilen fint med ett fräscht och rent motorutrymme.

 • Skick interiör:

  Inbjudande, glad och väldigt röd vinylinredning i ett fint skick, mattorna och innertaket likaså. Träribborna i lastutrymmet återstår att montera om man önskar ett mer robust utrymme med originalkänsla.

 • Skick exteriör:

  Tvåtons-lackering i ett fint och presentabelt skick med klassiska extrautrustningsdetaljer som eftertraktade original backspeglar, gangsterkeps, takräcke och dragkrok. Några färgkrackeleringar går att hitta liksom en åttiotalstidstypisk bodycoat på nedre delen av karossen.

 • Skick helhet:

  En Duett i ett riktigt trevligt skick att bruka som den är, inget att åtgärda. De lösa vita däcksidorna kan möjligtvis dela upp smaken i just två delar.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2012-06-14
Ursprungsbesiktning: 1965-06-16 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1965-07-15
Senast godkända besiktning: 2016-05-25
Besiktigad tom: -
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 12

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Sandared

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Classic Car Depot
Shaun Major
+46 709 724007
shaun@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-05-19.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG