Visa alla bilder

Smart Roadster 700cc — 2003

Rolig sommarbil i mycket fint skick med få mil.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka meddelande

"Bilen går fint och är bra skick, har inte körts någon längre sträcka på länge så en enklare översyn kan behövas."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
66 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14725
VÅXTORP
BEDÖMT VÄRDE
RESERVATIONSPRIS
60 - 70 000 SEK
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka meddelande

"Bilen går fint och är bra skick, har inte körts någon längre sträcka på länge så en enklare översyn kan behövas."

Beskrivning

Kom till samlingen 2019 och har brukats en hel del sommartid. Bilarna i denna samling har tillhört en entusiastisk ägare som bara velat ha fordon som är i fint skick och körklara. Han var själv inte intresserad av att skruva utan ville köra och njuta av sina fordon. Lite udda och roliga modeller var också något han tyckte om och de behövde nödvändigtvis inte vara helt original. Därför är det nu en trevlig samling fordon som säljs från ägarens dödsbo.

Teknisk data

 • Årsmodell/modellår
  2003/2003 
 • Första registreringsdatum
  2005-06-16 
 • Avläst mätarställning
  43550 km 
 • Regnr
  XEN696 
 • Chassinummer
  WME4524321L011805 
 • Kw / hk
  45 / 61 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Automat 6-vxl 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Gul 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Bilen går bra och fungerar som den ska. Har stått ett tag så en enklare översyn bör göras.

 • Skick interiör:

  Fin originalinredning utan skador, behöver en rekond.

 • Skick exteriör:

  Orignallack utan anmärkning med få bruksspår. Fälgar, däck och targatak i fint skick.

 • Skick helhet:

  Härlig liten cabriolet, med mycket körglädje, som bara rullat 4300 mil.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2021-08-14
Ursprungsbesiktning: 2005-06-14 (regbes) (Ombes:20071016)
Datum i trafik första gången: 2005-06-16
Senast godkända besiktning: 2020-06-05
Besiktigad tom: 2021-08-31
Årsskatt: 602 Kr
Körförbud: Ja
Antal ägare: 9

Fakta om modellen

Smart Roadster presenterades 2003 och baserades på en förlängd plattform från den mindre Fortwo. Motorn var en mittmonterad trecylindrig turbomatad motor på 700 cc och gick att få i tre olika trimningsgrader, 61, 82 och den värsta modellen med 101 hästkrafter. Den sistnämnda levererades av den tyska trimfirman Brabus som en lyxigare "sport"-version. I slutet av 2005 lades produktionen ned på grund av vikande efterfrågan. Totalt tillverkades 43 000 bilar.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Våxtorp

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-05-19.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG