Visa alla bilder

Puch MS 50 D Jubileum 1-cyl 2-takt — 1971

Ovanlig jubileumsmodell som är renoverad till ett mycket fint skick.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Har inte testat denna moped men motorn går runt med bra kompression. Är helrenoverad för ett tiotal år sedan av skicklig mekaniker och behöver nu en enklare uppstartsservice."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
30 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14765
VÅXTORP
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Puch MS 50 D Jubileum?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Har inte testat denna moped men motorn går runt med bra kompression. Är helrenoverad för ett tiotal år sedan av skicklig mekaniker och behöver nu en enklare uppstartsservice."

Beskrivning

Kom till samlingen 2014 och har mycket sparsamt brukats sommartid. Fordonen i denna samling har tillhört en entusiastisk ägare som bara velat ha fordon som är i fint skick och körklara. Han var själv inte intresserad av att skruva utan ville köra och njuta av sina fordon. Lite udda och roliga modeller var också något han tyckte om och de behövde nödvändigtvis inte vara helt original. Därför är det nu en trevlig samling fordon som säljs från ägarens dödsbo.Detta exemplar såldes ny i London 1971 och kom till Sverige på 90-talet i samband med en bil import. Renoverades till detta fina skick för ett 10-tal år sedan.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1971 
 • Första registreringsdatum
   
 • Avläst mätarställning
  8300 km 
 • Kw / hk
   
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 3 vxl 
 • Klädsel
   
 • Färg
  Grön 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Bra kompression och bromsarna tar bra. Behöver en uppstart service. Mopeden är renoverad för ett 10-tal år sedan.

 • Skick exteriör:

  Mopeden lackerades i samband med renoveringen och är fortfarande i fint skick i både lack och krom.

 • Skick helhet:

  Härlig nostalgimoppe i fint skick behöver en uppstart service för att bli klar till sommarens turer.

Fakta om modellen

MS 50 D tillverkades i begränsad upplaga på 70-talet.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Våxtorp

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-05-19.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG