Visa alla bilder

Opel Kadett 1100 — 1970

En rostfri, norrbottenskörd Opel Kadett B i ett mycket bra skick.

Johan Ålander
Värderingsman
Skicka E-post meddelande

"Det var mycket länge sedan man såg en så fin Opel Kadett."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
42 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14790
LULEÅ
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Johan Ålander
Värderingsman
Skicka E-post meddelande

"Det var mycket länge sedan man såg en så fin Opel Kadett."

Beskrivning

Denna Opel är mycket välvårdad. Serviceboken är stämplad fram till 1978. Förmodligen har bilen varit obrukad under ett antal år och därmed inte lagt några mil på sitt CV. För att lyxa till det monterades två extraljus samtidigt som de tuffa fälgarna valdes. På vissa marknader var dessa standardutrustning. Oklart om det gällde Sverige. Bilen har däck med bra mönster, extra nycklar medföljer liksom besiktningspapper, service- och instruktionsbok.

Bilweb Auctions har inte sett bilen utan uppgifterna bygger på information och bilder från säljaren.

Teknisk data

 • Årsmodell/modellår
  1970/1970 
 • Första registreringsdatum
   
 • Avläst mätarställning
  76000 km 
 • Kw / hk
  40 / 55 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Ljusblå 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Denna Kadett går mycket bra i motor och drivlina.

 • Skick interiör:

  Mycket bra skick. Gummimattan vid förarplatsen är något skadad.

 • Skick exteriör:

  Mycket bra skick. Någon mindre skada kan förekomma.

 • Skick helhet:

  En Opel Kadett Super i ett mycket bra skick. Vägmätaren slår om vid 10 000 mil men med tanke på skicket gissar vi att den inte gjort det på denna Opel.

Fakta om modellen

1970 var "på gatan"priset 13 945 kr. För det fick man en liten fyrcylindrig motor på 1078cc som gav 55 hk vid 5400 varv/minut kopplad till en fyrväxlad låda. Bakhjulsdrift och kuggstångsstyrning som borgade för en kul men kanske inte så snabb färd. Toppfarten angavs till 132 km/h. Man fick vänta 20,7 sekunder vid ett accelarationsprov från 0-100 km/h.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Luleå

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Johan Ålander
+46 705-80 91 17
johan@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-05-19.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG