Visa alla bilder
Visa film

Opel Astra 1,6 16v Coupé Club — 2000

Cool youngtimer med pigg motor, bara körd 2400 mil och skick utan anmärkningar.

Michael Luft
Värderingsman
Skicka E-post meddelande

"Bilen ser ut som man förväntar sig på 2.400 mil. Inga anmärkningar. Trevlig att köra med pigg motor på 101 Hkr och automatväxel."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
40 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14776
LIDKÖPING
RESERVATIONSPRIS
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Opel Astra 1,6 16v Coupé Club?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Michael Luft
Förordnad värderingsman museum och samlare
Skicka E-post meddelande

"Bilen ser ut som man förväntar sig på 2.400 mil. Inga anmärkningar. Trevlig att köra med pigg motor på 101 Hkr och automatväxel."

Beskrivning

Denna bil har har haft en brukare och gått i Skara trakten sedan ny. 2021 köpte nuvarande ägare bilen och ställde den i sin samling då den var i skick nästan som ny. Den har alltid stått i torrt garage och aldrig haft några skador eller skavanker. Detta är andra generationen Astra som kom 1998. Coupén och Cabroleten ritades av Bertone. Vid Vi bilägares begagnattest fick bilen beröm för bra rostskydd, bra köregenskaper och hög säkerhet. Alltså en prisvärd och bra bil både för nöje och nytta, som en youngtimer skall vara.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  2000/2000 
 • Första registreringsdatum
  1999-12-28 
 • Avläst mätarställning
  23860 km  
 • Kw / hk
  74 / 101 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Automat 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Ljusgrå 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Fullservad, handlingar finns. Ny kamrem och nytt batteri nyligen.

 • Skick interiör:

  Hel och fin. Inget spår at slitage.

 • Skick exteriör:

  Inga anmärkningar förutom mindre skav på bakluckan. Syns knappt.

 • Skick helhet:

  Kul bil med trevlig design och bra, pigg motor. En prisvärd bil i nära nyskick som också är trevlig att köra.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2020-10-29
Ursprungsbesiktning: 1999-12-09 (EEG)
Datum i trafik första gången: 1999-12-28
Senast godkända besiktning: 2021-08-31
Besiktigad tom: 2022-10-31
Årsskatt: 1557 Kr
Körförbud: Nej
Antal ägare: 2

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Lidköping

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-05-19.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG