Visa alla bilder
Visa film

Maserati Coupé Cambiocorsa 4,2 V8 — 2002

Läcker italienare i absolut toppskick, få ägare och endast 1600 mil på mätaren. En bil som passar en hängiven samlare.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"En sportvagn med V8 i ett skick av högsta klass. Bilen servades vid 1410 mil av Autoropa innan leverans till nya ägaren. Allt fungerar klanderfritt och den är körklar."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
334 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14750
ÖRKELLJUNGA
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Maserati Coupé Cambiocorsa?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"En sportvagn med V8 i ett skick av högsta klass. Bilen servades vid 1410 mil av Autoropa innan leverans till nya ägaren. Allt fungerar klanderfritt och den är körklar."

Beskrivning

Bilen såldes ny i Sverige till en känd Maserati entusiast. Han beställde den med all utrustning som gick att få vid den tiden. Den brukades sparsamt sommartid fram till 2010 då ägaren blev sjuk och bilen ställdes av, bilen hade då rullat ca 1400 mil.

Nuvarande ägare köpte bilen 2016, då hade den rullat drygt 1420 mil och var nyservad av auktoriserad verkstad. Bilen har körts mycket sparsamt sommartid sedan dess.

Idag har bilen inte gått mer än 1687 mil och är i absolut toppskick. Nuvarande ägare vill att bilen säljs till en entusiast som vill fortsätta att vårda den.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  2002/2002 
 • Första registreringsdatum
  2002-07-01 
 • Avläst mätarställning
  16870 km 
 • Kw / hk
  287 / 390 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Automat 6-vxl m paddel 
 • Klädsel
  Skinn 
 • Färg
  Röd metallic 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Välservad bil i toppskick allt fungerar och bilen är i nyskick.

 • Skick interiör:

  Inredning i ett mycket fint skick, finns inget att anmärka på.

 • Skick exteriör:

  Originallack utan anmärkning, finns inga skador ser ut som ny. Däck och fälgar av högsta klass.

 • Skick helhet:

  Underbar sportvagn i nyskick, är körklar för härliga turer i sommar.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2016-06-09
Ursprungsbesiktning: 2002-06-10 (EEG)
Datum i trafik första gången: 2002-07-01
Senast godkända besiktning: 2021-07-12
Besiktigad tom: 2022-09-30
Årsskatt: 2841 Kr
Körförbud: Nej
Antal ägare: 4

Fakta om modellen

Maserati Coupé tillverkades mellan 2002 och 2007 av den italienska biltillverkaren Maserati. "Coupé" är en vidareutveckling av 3200GT. Exteriört har aktern modifierats lätt med nya bakljus, men det är under huven den stora skillnaden sitter. Här hittar man en Ferrari-konstruerad V8 utan överladdning.2004 introducerades en sportigare variant, kallad GranSport, med modifierad kaross och något högre effekt. Denna såldes enbart med halvautomatisk växellåda, även den ett arv från Ferrari, kallad Cambiocorsa.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Örkelljunga

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-05-19.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG