Visa alla bilder

Ducati 450 Scrambler 1 cyl 4-takt — 1973

Sällsynt italienare i fint originalskick. Nybesiktigad för alltid och körklar.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka meddelande

"Ducatin har enligt uppgift nu fått en startservice och är besiktigad utan anmärkning. Maskinen är i ett fint bruksskick och verkar vara helt original. Besiktigad för alltid och körklar."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
55 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14756
KÄVLINGE
BEDÖMT VÄRDE
RESERVATIONSPRIS
70 - 90 000 SEK
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka meddelande

"Ducatin har enligt uppgift nu fått en startservice och är besiktigad utan anmärkning. Maskinen är i ett fint bruksskick och verkar vara helt original. Besiktigad för alltid och körklar."

Beskrivning

Mc:n togs in från Italien för ett 15-tal år sedan och regbesiktades. Nuvarande ägare har kört sparsamt med den tills för några år sedan då den ställdes undan.

Teknisk data

 • Årsmodell/modellår
  1973 
 • Första registreringsdatum
  2007-09-28 
 • Avläst mätarställning
  1074mil 
 • Regnr
  AUJ748 
 • Chassinummer
  DM450S467201 
 • Kw / hk
  20 / 27 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
   
 • Färg
  Gul / Svart 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Mc:n har nu fått nytt batteri samt ny olja och bensin, tanken rengjordes och nytt framdäck monterades är nu besiktigad för alltid. Går alldeles utmärkt och fungerar klanderfritt.

 • Skick exteriör:

  Originallack och krom som är i ett bra skick men behöver lite puts. Inför besiktningen byttes även framdäcket då det fanns torrsprickor i det gamla.

 • Skick helhet:

  Ovanlig Ducati på svenska vägar idag, har fått en uppstartservice och blivit besiktigad.

  Körklar för äventyr på slingrande sommarvägar.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2020-02-25
Ursprungsbesiktning: 2007-09-10 (regbes)
Datum i trafik första gången: 2007-09-28
Senast godkända besiktning: 2007-09-10
Besiktigad tom: 2009-09-30
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Ja
Antal ägare: 1

Fakta om modellen

Ducati 450 Scrambler tillverkadens av Italienska Ducati från 1969 till 1974. Det är en on/off road cykel med en 436cc encylindrig SOHC maskin. Den är även känd i USA som Ducati Jupiter och i Europa som Ducati 450 SCR.Den totala produktionen var cirka 11 000.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Kävlinge

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-05-19.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG