Visa alla bilder
Visa film

Volkswagen Jetta 1,8 — 1990

En 90-tals Jetta med få brukare och endast 6400 mil på mätaren.

Nisse Brandt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"En ovanlig syn på vägarna idag."

Budgivningen startar den 15/6
OBJEKTNR
LAGERORT
15892
UPPSALA
BEDÖMT VÄRDE
RESERVATIONSPRIS
40 - 50 000 SEK
Ej uppnått
Tipsa och dela
Nisse Brandt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"En ovanlig syn på vägarna idag."

Beskrivning

En Volkswagen Jetta med endast 3 ägare. Första ägaren köpte bilen ny i Uppsala 1990. Hon brukade bilen väldigt sparsamt och aldrig under vintertid. Nästa ägare köpte den av henne 2015. Då stod mätaren på 6350 mil. Han brukade också bilen väldigt sparsamt och tog väl omhand den. Bilen har alltid stått i garage sedan ny. När mannen gick bort så tog hans son över Jettan och han har knappt kört den sedan han tog över bilen i november 2021. Den här Jettan är i ett mycket bra originalskick och verkar tämligen oförstörd. Besiktigad och körklar.

Teknisk data

 • Årsmodell/modellår
  1990/1990 
 • Första registreringsdatum
  1990-08-27 
 • Avläst mätarställning
  64394 km 
 • Regnr
  GYG334 
 • Chassinummer
  ZZZ1GZLW162062 
 • Kw / hk
  66 / 90 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Vit 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Går bra i motor och växellådan känns bra. Kassett-radion fungerar bra. Avgassystemet skramlar något.

 • Skick interiör:

  Interiören är i ett bra och välvårdat skick. Hel och städad.

 • Skick exteriör:

  Exteriören är i ett bra bruksskick. Det finns några repor på höger sida av bilen, se bilder. Förardörrens fönsterbåge har små skador i plåt och lack, se bild.

 • Skick helhet:

  En Jetta i ett trevligt och brukbart och besiktigat skick.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2017-05-27
Ursprungsbesiktning: 1990-08-13 (typbes)
Datum i trafik första gången: 1990-08-27
Senast godkända besiktning: 2022-11-14
Besiktigad tom: 2024-11-30
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 3

Fakta om modellen

Volkswagen Jetta årsmodell 1990 var en populär modell som tillverkades mellan åren 1984 till 1992. Jettan var utrustad med antingen en 1,8 liters fyrcylindrig motor eller en 1,6 liters fyrcylindrig motor. Båda motoralternativen var bensindrivna och hade en manuell växellåda som standard. En automatisk växellåda var tillgänglig som tillval. Bilen var tillgänglig i olika modeller, inklusive Jetta GL, Jetta GLI, och Jetta Carat. GL var den mest grundläggande modellen medan GLI var den sportigare varianten med en större motor och sportigare chassiinställning. Carat-modellen var den mest utrustade och kom med många lyxiga funktioner som läderklädsel och elektriskt justerbara speglar. Jettan hade en rad standardfunktioner inklusive framhjulsdrift, servoassisterad styrning, eluppvärmda speglar och framruta, samt justerbara säten. Modellen fick också höga betyg för bränsleekonomi. Bensinförbrukningen var 7,6 liter per 100 km för 1,8 liters modellen med manuell växellåda och 7,9 liter per 100 km för 1,6 liters modellen med manuell växellåda. Sammanfattningsvis var Volkswagen Jetta årsmodell en populär och tillförlitlig bil med många funktioner och bra bränsleekonomi. Den var tillgänglig i olika modeller och erbjöd en bekväm och säker körupplevelse.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Uppsala

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Nisse Brandt
+46 707 50 89 99
nisse@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2023-07-06.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG