Visa alla bilder

Volvo S60 2.4T — 2000

Första generationens S60 i nyskick med bara 2 164 körda mil, och aldrig i vinterföre. Jo, möjligtvis den där decemberdagen när den levererades.

Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"För en Volvosamlare som letar riktigt unga youngtimers och tänker på framtiden."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
79 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14927
BORÅS
RESERVATIONSPRIS
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Volvo S60?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"För en Volvosamlare som letar riktigt unga youngtimers och tänker på framtiden."

Beskrivning

Levererades ny i på Luciadagen december 2000 till en man från Borås. Han körde den bara på sommaren (förutom denna vinterdag), använde aldrig vinterdäcken och bytte in bilen hos Volvo-handlaren 2004 med en mätarställning 2 120 mil. Nuvarande ägaren, inte överraskande en Volvo-entusiast, köpte bilen och ägt sedan dess. Denne entusiast har pressat ur bilen 44 mil under åren fram tills nu, givetvis med regelbunden och förordnad service, inte under vinterhalvåret och förvarad i varmgarage. Försäljningshallsskick, helt enkelt.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  2000/2000 
 • Första registreringsdatum
  2000-12-13 
 • Avläst mätarställning
  21640 km 
 • Kw / hk
  147 / 200 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Polar Vit 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Serviceboken är ifylld och stämplad, Volvo-certifierad olja har använts, kamremmen är bytt och all dokumentation som man kan tänka sig. Fjädrar bak och lampor bak är bytta, de gamla finns kvar.

 • Skick interiör:

  Nyskick utan några anmärkningar, till och med doften kan förnimmas.

 • Skick exteriör:

  Inga stenskott eller inga tvättrepor, originallack i vackert nyskick.

 • Skick helhet:

  Samlarskick för Volvoentusiasten som går igång på S60 2,4-modellen av första generationen; det finns nog inte många i det här skicket.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2011-09-27
Ursprungsbesiktning: 2000-11-18 (EEG)
Datum i trafik första gången: 2000-12-13
Senast godkända besiktning: 2011-09-02
Besiktigad tom: 2013-01-31
Årsskatt: 2413 Kr
Körförbud: Ja
Antal ägare: 3

Ägarens kommentar

Bilen har gått endast 2140 sommarmil och är i ett otroligt fint skick!Har alltid varit garagerad i varmgarage.Jag är andra privata ägaren på bilen/ förutom Volvo och Hedin bil.Passar utmärkt som samlarbil för entusiasten eller till Volvosamlingen.Olja och kamrem bytt på Volvo=Stämplad servicebok.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Borås

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Peter Sundfeldt / Shaun Major
+46 705-38 80 22 / +46 709-72 40 07
peter@bilwebauctions.se / shaun@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-06-30.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG