Visa alla bilder

Volvo 945 s 2.3 LTT — 1996

Solidgrön kombi med en brukare sedan ny och som brukats sparsamt på senare år.

Mårten Carlsson
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Välhållen bil i mycket gott bruksskick"

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
36 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14934
MÖLNDAL
BEDÖMT VÄRDE
RESERVATIONSPRIS
50 - 65 000 SEK
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Mårten Carlsson
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Välhållen bil i mycket gott bruksskick"

Beskrivning

2,3 liters lättrycksturbomotor - S-paket för utrustningsnivå och lackerad i #606 Classic green. Två ägare på papperet men egentligen bara en brukare. 12700 mil totalt - de senaste tio åren har den bara rullat cirka 2000 mil. Noggrant rostskyddsbehandlad hos Procar.

Teknisk data

 • Årsmodell/modellår
  1996/1996 
 • Första registreringsdatum
  1995-12-18 
 • Avläst mätarställning
  127700 km 
 • Regnr
  LNM185 
 • Chassinummer
  945811T1178183 
 • Kw / hk
  99 / 135 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
   
 • Färg
  Mörkgrön 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Fullt fungerande i allt väsentligt, startar lätt och går fint. Eftersom bilen har brukats allt mindre och mindre för till sist knappt något alls har service och underhåll kommit lite på efterkälken. Det tjuter lite om servot, och bilen skulle må bra av nya dämpare och bussningar för att få tillbaks sin forna spänst. Men inget som är onormalt på en bil med den historiken. Ny kamrem behövs. I övrigt känns bilen sund mekaniskt och är fin i motorummet förutom ett stilla lager damm. Spolarvätskebehållarens lock har temporärt blivit omplåstrad med en bit silvertejp.

 • Skick interiör:

  Invändigt är bilen fräsch och fin, närapå toppskick. Normalt slitage vid pedaler och ratt. En liten spricka har uppstått på förvaringsfickan i förardörren annars är allt i kupé, innertak och bagage mycket fint. I bagaget finns lastnät, reservhjul och alla originalverktyg på plats - inklusive ett par vita handskar.

 • Skick exteriör:

  Inga skador på kofångare eller kaross. Dock är lacken repig - en rejäl polering löser det mesta där. Kofångare och plastdetaljer lite blekta av ålder, även det en rekonditioneringsfråga för att få allt fint igen. Original plastkapslar och hjul fina. Baklamporna har blvit lite blekta - ett vanligt syndrom på Volvobilar. Även där är receptet polering.

 • Skick helhet:

  I grund och botten en fin bil som behöver lite omvårdnad för att få den till nära toppskick.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 1996-12-19 (Konvert)
Ursprungsbesiktning: 1995-12-11 (typbes)
Datum i trafik första gången: 1995-12-18
Senast godkända besiktning: 2021-05-06
Besiktigad tom: 2022-07-31
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 2

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Mölndal

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Mårten Carlsson
+46 734 17 49 90
marten@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-06-30.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG