Visa alla bilder

Volkswagen Karmann Ghia Coupé — 1964

Ghia-projekt med användarpotential och svensk historik.

Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Ladugårdslagrat objekt som går att köra, men som också behöver ses över och utvärderas för att få en riktig uppfattning om statusen."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
85 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14865
LINDEFALLET
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Volkswagen Karmann Ghia Coupé?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Ladugårdslagrat objekt som går att köra, men som också behöver ses över och utvärderas för att få en riktig uppfattning om statusen."

Beskrivning

Den såldes ny i Sverige i juli 1964 och den nuvarande ägarens familj - där pappan var en entusiastisk bilsamlare - köpte den 1995 som ett renoveringsobjekt Sedan dess har bilen stått orörd i en lada. Många bra och nya delar följer med, inklusive nya stötfångare, navkapslar och ekonomiplåt för bakrte hjulhusen. Den startar och går, och skulle kunna vara rullande projekt där karossen behöver en hel del jobb, även i golvet och i bagageutrymmet fram.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1964/1964 
 • Första registreringsdatum
  1964-07-06 
 • Avläst mätarställning
  71618 km 
 • Kw / hk
  31 / 42 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Tyg 
 • Färg
  Vit 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Motorn startar, växlarna känns bra men en översyn och service är nödvändig.

 • Skick interiör:

  Komplett originalinredning i bra skick, inklusive dörrsidorna och en ren och hel instrumentpanel. Mattorna är slitna.

 • Skick exteriör:

  Det finns rost i bakskärmar, trösklar, dörrkanter och bagagelucka. Äldre dåliga lagningar finns i bagageutrymmet och i golvet.

 • Skick helhet:

  Med fokus på att få ordning på plåtjobbet blir det här ett roligt objekt att fullfölja för entusiasten.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2000-06-08
Ursprungsbesiktning: 1964-07-06 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1964-07-06
Senast godkända besiktning: 1998-08-24
Besiktigad tom: 2000-08-31
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Ja
Antal ägare: 6

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Lindefallet

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Peter Sundfeldt / Shaun Major
+46 705-38 80 22 / +46 709-72 40 07
peter@bilwebauctions.se / shaun@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-06-30.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG