Visa alla bilder

Toyota Corolla 1.6 GLi — 1992

En gång en storsäljare - nu är de nästan borta. Den här Corollan har använts sparsamt, förvarats exemplariskt och bara rullat 8000 mil på 30 år.

Mårten Carlsson
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Orörd, välhållen och närmast nyskick."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
31 800SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14966
HUNNEBOSTRAND
RESERVATIONSPRIS
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Mårten Carlsson
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Orörd, välhållen och närmast nyskick."

Beskrivning

Såldes ny hos Erlings bil i Brastad till en lärarinna 1992. Då lade man med ett 'grattis till din nya bil' kort i askfatet - 30 år senare ligger det fortfarande kvar. Toyotan kom att köras relativt sparsamt och stod alltid i ett mörkt tempererat garage. Panasonicradio med bandspelare monterad vid leverans, vidare följde det även med Toyota original barnstolar. Dinitrolbehandlad. Bilen ingick i ett husköp efter ett dödsbo i januari och har sedan dess fått nytt batteri och provkörts.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1992/1992 
 • Första registreringsdatum
  1992-02-24 
 • Avläst mätarställning
  80801 km 
 • Kw / hk
  77 / 105 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Mörkröd 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Motorummet är mycket fint och prydligt, Enda tecknet på bilens ålder är lättmetalldelar blivit något oxiderade - lätta att få tillbaka nybilslystern. Bilen har nyligen genomgått en service men kamrem återstår att byta. Ett relativt billigt jobb på de här. Fina men kanske lite gamla däck.

 • Skick interiör:

  Så gott som nybilskänsla. Knappt märkbart slitage och det lilla som finns i form ytliga repor på stolsryggar och plast är lätt att återställa. Lika fint och orört är det i bagaget. Reservhjul och alla verktyg samt reservhjulsbalja och allt runtom ger känslan av att titta in i en helt ny bil.

 • Skick exteriör:

  Närmast nyskick, hel och fin runtom i både lack, kofångare och detaljer. Några små stenskott fram finns. En antydan till rost finns i skärmkanter fram nertill men knappt märkbart. Toyota original och bilhandlarens dekaler i bakrutan ser fortfarande ut som nya. Fälgar, hjulmuttrar och navkapslar i bästa tänkbara skick.

 • Skick helhet:

  En finare Toyota från den här tiden går knappt att hitta. Närmast nyskick.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2022-02-08
Ursprungsbesiktning: 1991-10-24 (typbes)
Datum i trafik första gången: 1992-02-24
Senast godkända besiktning: 2022-01-19
Besiktigad tom: 2024-01-31
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 2

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Hunnebostrand

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Mårten Carlsson
+46 734 17 49 90
marten@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-06-30.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG