Visa alla bilder

Opel Rekord Coupé 1700 — 1962

Trevlig Coupé som tillhört en bilsamling på Gotland. Bilen har stått i många år och behöver uppstartsservice, bromsöversyn samt besiktning.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"En renovering som är gjord för många år sedan och börjar få lite synliga rostblåsor bland annat på bakluckan. Bilen behöver en genomgång av bland annat motor, bromsar, invändig rekond och en besiktning för att bli körklar. Har förmodligen rullat ca 17000 mil."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
50 001SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14586
STÅNGA GOTLAND
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"En renovering som är gjord för många år sedan och börjar få lite synliga rostblåsor bland annat på bakluckan. Bilen behöver en genomgång av bland annat motor, bromsar, invändig rekond och en besiktning för att bli körklar. Har förmodligen rullat ca 17000 mil."

Beskrivning

Kom till samlingen 1990 och har enbart varit uppställd för visning. Då ägaren av samlingen gått bort väljer man nu att minska antalet bilar och endast behålla ett mindre antal.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1962/1962 
 • Första registreringsdatum
  1962-01-01 
 • Avläst mätarställning
  71204 km 
 • Kw / hk
  44 / 60 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Svart / Vit Galon 
 • Färg
  Silver / Svart 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Bilen har stått länge och behöver en komplett uppstartsservice. Motorn startar inte men går runt. Stötdämparna fram behöver bytas.

 • Skick interiör:

  Originalinredning i helt skick, men behöver en rekonditionering.

 • Skick exteriör:

  En äldre renovering och lackering som klarat sig hyggligt dock har det börjat komma lite rostbubblor på sina ställen. Lite ojämnheter förekommer längs bilens sidor under list. Kromet har angrepp.

 • Skick helhet:

  En ovanlig Opel Coupé som efter en del jobb blir en trevlig bil att köra i sommar.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 1990-05-28
Ursprungsbesiktning: 1962-01-01 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1962-01-01
Senast godkända besiktning: 1989-10-12
Besiktigad tom: 1991-10-31
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Ja
Antal ägare: 8

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Stånga Gotland

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-06-30.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG