Visa alla bilder

Jeep Wrangler 4,2 Islander Edition Blue — 1990

Orörd enägarbil i ett väldigt trevligt originalskick. Det sena åttiotalet står för smaken och utförandet.

Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"En orörd äkta disco-Jeep komplett med rätt färg, sufflett och helt demonterbar takkonstruktion i ett skönt originalskick."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
170 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14929
HELSINGBORG
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"En orörd äkta disco-Jeep komplett med rätt färg, sufflett och helt demonterbar takkonstruktion i ett skönt originalskick."

Beskrivning

Ägaren fick bilen levererad på hösten 1991 och han skötte den mesta av servicen själv. En sommarbil för många med smak för en klassisk, om än modernt tolkad Jeep. Nu säljs bilen för ägarens dödsbo.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1990/1990 
 • Första registreringsdatum
  1991-10-29 
 • Avläst mätarställning
  64 360 km 
 • Kw / hk
  84 / 114 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Automat 4WD 
 • Klädsel
  Tyg 
 • Färg
  Blå 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Sexan känns stark och frisk och lådan växlar mjukt. Bromsarna tar rakt och bra. Original aluminiumfälgar med fina däck.

 • Skick interiör:

  Fin inredning utan slitage talar för ett lågt miltal. Baksätet måste tar ur vid besiktning då den här bilen lastbilsregistrerades av vägskattetekniska skäl på den tiden.

 • Skick exteriör:

  Fin blå lack med orange folieringsdetaljer. Suffletten och takkonstruktionen verkar vara oskadade och fint fungerande. På bilderna sitter reservhjulets plåtfälg monterad på höger bak. Aluminiumfälgen som ska sitta där var på däckverkstad efter en punktering. Lite tjusigare original plåtfälgar följer dessutom med.

 • Skick helhet:

  Charmig terrängvagn ett härligt originalskick, för staden och stranden eller för terrängbanan och gyttjehålet.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2020-05-05
Ursprungsbesiktning: 1991-05-24 (regbes) (Ombes:20180518)
Datum i trafik första gången: 1991-10-29
Senast godkända besiktning: 2022-05-03
Besiktigad tom: 2024-04-30
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 1

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Helsingborg

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Peter Sundfeldt / Shaun Major
+46 705-38 80 22 / +46 709-72 40 07
peter@bilwebauctions.se / shaun@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-06-30.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG