Visa alla bilder

BMW 325i Cabriolet (E30) — 1989

Väl omhändertagen och välskött BMW i den attraktiva kulören malachitegrün metallic och stora sexan på 2,5 liter.

Mårten Carlsson
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Mycket fin och välhållen för sina mil."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
121 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
15035
VAGNHÄRAD
BEDÖMT VÄRDE
RESERVATIONSPRIS
120 - 140 000 SEK
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Mårten Carlsson
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Mycket fin och välhållen för sina mil."

Beskrivning

Den här bilen såldes ny i Tyskland April 1989, närmare bestämt i Minden. Den kom till Sverige år 2000 och hade då rullat 16200 mil. Någonstans på vägen har den fått njurar i grillen från en 750i. Välhållen och regelbundet servad av nuvarande ägare som haft bilen sedan 2004. Alltid förvarad i varmgarage och aldrig vinterkörd under den tiden.

Teknisk data

 • Årsmodell/modellår
  1989/1989 
 • Första registreringsdatum
   
 • Avläst mätarställning
  199920 km 
 • Regnr
  RJS 586 
 • Chassinummer
   
 • Kw / hk
  125 / 170 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Skinn 
 • Färg
  Grön 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Prydlig i motorrum och regelbundet servad med stor noggrannhet. Årlig service gjord och var tredje år storservice. Sist byttes kamrem och spännare vid 18300 mil. Samt vattenpump, alla kylslangar, tänddelar, bakre stötdämpare och bakre ljuddämparens upphängning.
  De mesta elektriskt fungerar klanderfritt förutom instrumentbelysningen som har lagt av och färddatorn som kan leva sitt eget liv ibland.

 • Skick interiör:

  Original sportstolar med fungerande reglage,skinnklädsel, genomgånde fräsch och fin inuti. Ratt utbytt mot en från samma donator som grillen - BMW 750i. Nyare stereo monterad. Klädsel hel och med helt lagom patina. Skavmärken finns på framstolarnas kanter - oundvikligt med så här skålade stolar. Övrigt interiörmässigt är dörrsidor och detaljer raktigenom fina och vällhållna. Skall man anmärka på något finns en liten skada på vänster dörrsidas kant. Sufletten har som nämnts lite lagningar men är tät och har alltid förvarats uppfälld under förvaring. Bagagerum klanderfritt rent och fint i både golv och klädsel. Original verktygslåda sitter på sin plats, något verktyg kan saknas där.

 • Skick exteriör:

  Originallack i gott skick, kofångare fina för sin ålder och mil likaså gummidetaljer och lister. Lite stenskott och små märken finns i lacken. Några små bucklor kan skönjas på motorhuven och en skärmkant. LIka välhållen och fin undertill i golv, hjulhus och trösklar - helt rostfri. Sufletten är sällan använd - fint skick med spår av några äldre lagningar.

 • Skick helhet:

  Snygg och prydlig bil fri från rost och aldrig varit skadad. Mycket fint skick på i princip allt.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Vagnhärad

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Mårten Carlsson
+46 734 17 49 90
marten@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-06-30.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG