Visa alla bilder
Visa film

Audi 100 GL 5E 2.1 — 1979

En trevlig Audimodell. Med lite pyssel så kan denna bli ännu trevligare.

Nisse Brandt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"En Audi med utvecklingspotential."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
15 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14816
KÖPING
BEDÖMT VÄRDE
RESERVATIONSPRIS
40 - 55 000 SEK
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Nisse Brandt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"En Audi med utvecklingspotential."

Beskrivning

Den här bilen såldes ny och brukades i Skinnskatteberg fram till nu när den hamnat i Köping.En tidigare ägare har underredsbehandlat bilen. Innan nuvarande ägare köpte bilen så har den haft ett längre stillestånd. Bilen har stått garagerad sedan 2003. I och med detta så krävs lite jobb för att den ska bli perfekt. Bränslepumpen är bytt och ägaren tror att bränslespridarna kan vara igensatta då bilen går lite orent. Bilen är besiktigad och godkänd.

Teknisk data

 • Årsmodell/modellår
  1979/1979 
 • Första registreringsdatum
  1979-02-01 
 • Avläst mätarställning
  240555 km 
 • Regnr
  EBJ642 
 • Chassinummer
  4392042878 
 • Kw / hk
  100 / 136 
 • Drivmedel
  Bensin  
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Blå 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Bilen går men kan behöva ses över i motor då den inte gick riktigt rent vid fotograferingstillfället .

 • Skick interiör:

  Interiören är i ett slitet men helt skick.

 • Skick exteriör:

  Det finns rost runt främre stötdämparetorn höger sida. Båda bakre skärmar har rost som behöver ses över. Det finns rostblåsor runt vindrutan. Bakluckan har spackelblåsor. Plasten på bakre stötfångare har sprickor. Det finns även lite rost i nedre kanter på dörrarna.

 • Skick helhet:

  En bil i ett sämre bruksskick men med potential.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2022-02-03
Ursprungsbesiktning: 1978-12-06 (typbes)
Datum i trafik första gången: 1979-02-01
Senast godkända besiktning: 2022-03-21
Besiktigad tom: 2024-03-31
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 8

Fakta om modellen

1976 kom en denna Audi-modell som gick under betäckningen Audi 100 som bland annat erbjöd 5-cylindrig motor (även 4-cylindriga motorer och diesel fanns). Modellen blev en stor framgång för Audi. Den tekniska uppbyggnaden liknade den tidigare modellen med längsplacerad motor och framhjulsdrift. Modellen fanns som sedan och Avant.
Avantmodellen var av typ halvkombi och såldes aldrig i Sverige men några få exemplar importerades till Sverige av privatpersoner. De dyraste modellerna fick den nya femcylindriga motorn på 2.1 liter och 136 Hk. På samma kaross byggdes också Audi 200-modellerna med toppvarianten 5T som utrustades med en femcylindrig turbomotor på 170 Hk.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Köping

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Nisse Brandt
+46 707 50 89 99
nisse@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-06-30.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG