Visa alla bilder

Volvo 145 Express B20 — 1972

Den praktiska Expressen fanns bara ett par år och det här exemplaret kräver en del jobb för att bli fin igen - en projektbil.

Mårten Carlsson
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"Ett objekt men dock räddningsbar"

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
10 500SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
17077
STORA HÖGA
RESERVATIONSPRIS
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Volvo 145 Express?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Mårten Carlsson
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Rebecca R Bengtsson
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"Ett objekt men dock räddningsbar"

Beskrivning

Besiktigades sista gången 1995 och har sedan dess blivit stående. Den hamnade sedermera hos Kjell Olsson i Olofström och hans berömda Volvosamling. Köptes därifrån 2017 men en tanke att göra i ordning den - vilket inte blev av. Nu går stafettpinnen med den blåa Expressen vidare

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1972/1972 
 • Första registreringsdatum
  1971-12-02 
 • Avläst mätarställning
  457000 km 
 • Kw / hk
  60 / 82 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
   
 • Färg
  Blå 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Ej startad på flera år.

 • Skick interiör:

  Här sitter fel framstolar och fel matta. Baksäte original och skapligt skick. Originalratt i gott skick från rätt år medföljer. En del detaljer saknas i dörrsidor och instrumentering.

 • Skick exteriör:

  En iögonfallande färgsättning men låt oss fokusera på det mer strukturella. Här finns rost i trösklar, golv, dörrar och skärmar. Framskärmar helt ok. List runt ruta lös.

 • Skick helhet:

  Ett rätt omfattande renoveringsobjekt skall inte förnekas., På plussidan är att tillgången till delar är god och värd att ta vara på då Expresser är sällsynta idag.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 1996-11-28
Ursprungsbesiktning: 1971-12-02 (typbes)
Datum i trafik första gången: 1971-12-02
Senast godkända besiktning: 1995-08-30
Besiktigad tom: 1997-08-31
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Ja
Antal ägare: 14

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Stora Höga

Kontakta besiktningsman/handläggare för att boka en tid för visning:

Mårten Carlsson
+46 734 17 49 90
marten@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2024-07-25.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG