Visa alla bilder
Visa film

Moto Guzzi V7 111 Racer nr 449 744cc — 2018

En Guzzi V7 Racer i limited edition med nummer 449 av 750 tillverkade. Dessutom med låga mil på mätaren.

Nisse Brandt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"Lågmilad och färdig för sommaren."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
54 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
17147
GÄVLE
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Moto Guzzi V7 111 Racer nr 449?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Nisse Brandt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"Lågmilad och färdig för sommaren."

Beskrivning

Denna ovanliga Moto Guzzi är tillverkad i en numrerad utgåva. Just denna har nummer 449 av 750 stycken som tillverkades år 2017. V7 III Racer är inte bara den sportigaste i serien utan också den som är utrustad med de mest prestigefyllda delarna som till exempel Öhlins-dämparna. Ett kännetecken som visar Moto Guzzis förmåga att skapa skräddarsydda modeller. I enlighet med traditionen har Racern en ensitsig sportcykellook men den här versionen är godkänd för två personer. En av de mest utmärkande egenskaperna hos denna "fabriksspecialare" värd att nämna är den utbredda användningen av anodiserad svart aluminium. Motorcykeln ställdes av 2023 och parkerades i garaget vid 499.5 mil. Den är i ett bra skick med många snygga detaljer och ett tufft, sportigt utseende. Besiktigad till och med 2025-06.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  2018/2018 
 • Första registreringsdatum
  2019-05-14 
 • Avläst mätarställning
  4995 km 
 • Kw / hk
  38 / 52 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
   
 • Färg
  Flerfärgad 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Går bra i motor och transmission. All kringutrustning fungerar. Originalverktyg medföljer.

 • Skick exteriör:

  Fin och välvårdad. Orörd originallack.

 • Skick helhet:

  En körklar, sportig motorcykel i ett mycket bra och väl omhändertaget skick.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2023-07-19
Ursprungsbesiktning: 2018-02-19 (EEG)
Datum i trafik första gången: 2019-05-14
Senast godkända besiktning: 2023-06-16
Besiktigad tom: 2025-06-30
Årsskatt: 180 Kr
Körförbud: Nej
Antal ägare: 5

Fakta om modellen

MOTO GUZZI V7 III RACER - 2018

Den limiterade V7 Racer är utrustad med en mängd exklusiva detaljer som exempelvis singelsadel med stickningar, exklusiv mattsilver tankdesign, röd ram i CrMo-stål, special fotpinnar, special styrhuvud, sidopaneler i aluminium, fullt justerbara stötdämpare Öhlins samt ekerhjul. ABS och MGTC (antispinn) är standard liksom uppdaterat chassi och motor för Euro4.

Till V7-modellerna finns ett stort antal original tillbehör så att du kan skapa din egen unika V7!

Tekniska data: 744 cm3/V-Twin/4 ventiler (Euro4), 52 hk vid 6200 v/min, 60 Nm vid 4900 v/min, luft- och oljekylning, 6-växlad med drivning kardan, chassi med stålrörsram och elastiskt monterad motor, Magneti-Marelli motorstyrning, antispinnsystem (MGTC), avgassystem i rostfritt med katalysator, framfjädring med 40 mm teleskopgaffel, bakfjädring med sving i aluminium och dubbla justerbara Öhlins-dämpare, ABS-bromsar från Brembo, enkel 320 mm skiva fram och enkel 260 mm skiva bak, 18” respektive 17” aluminiumfälgar med 100/90 däck fram och 130/80 däck bak, längd 2185 mm, höjd 1110 mm, hjulbas x mm, sadelhöjd 770 mm, markfrigång 150 mm, torrvikt 193 kg, tankvolym 21 l med reserv 4 l

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Gävle

Kontakta besiktningsman/handläggare för att boka en tid för visning:

Nisse Brandt
+46 707 50 89 99
nisse@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2024-07-25.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG