Visa alla bilder
Visa film

Honda CB 650 — 1980

Det tidiga åttiotalets hojen Lagom från ett Honda som då varit framgångsrikt på alla nivåer i mer än ett decennium. En CB 650 i upprätt körställning är en slags rättrådig representant för ett segment som är lite ovanligare i Sverige. Det här exemplaret är välvårdat och i ett originalutförande.

Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Ofixad originalhoj i ett snyggt origlskick."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
26 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14309
ÄNGELHOLM
BEDÖMT VÄRDE
RESERVATIONSPRIS
35 - 40 000 SEK
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Ofixad originalhoj i ett snyggt origlskick."

Beskrivning

Svenska MC-kunder har traditionellt alltid velat köpa de största cyklarna med mest kubik och styrka. Även i scootersvängen på sextiotalet var det likadant i Sverige med de sportigaste modellerna från Piaggio/Vespa och Innocenti/Lambretta som sålde bäst.
Hondas CB 650 från 1980 var ingen storsäljare på den svenska marknaden, men 1 500 stycken lyckades ändå Honda ändå prångla ut. Idag är det en samlarhoj och i synnerhet i det här skicket. Det här exemplaret har tillbringat hela sin aktiva tid i Skåne, och har vårdats väl av sina ägare under den tiden.

Teknisk data

 • Årsmodell/modellår
  1980/1980 
 • Första registreringsdatum
  1981-03-19 
 • Avläst mätarställning
  22 204 km 
 • Regnr
  KUE565 
 • Chassinummer
  2024951 
 • Kw / hk
  46 / 63 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Vinyl 
 • Färg
  Rödmetallic 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Cykeln har nyligen fått en ordentlig service och översyn med nya packboxar i motorn, oljeservice, rengöring av förgasarna, nya däck, tändstift och nya tätningar i gaffeln. Startar lätt och känns fin på vägen i balans, uppträdande och bromsar.

 • Skick exteriör:

  Lacken är fin och fräsch, tanken har inga märken eller bucklor, sadeln är hel och osliten, och däcken är nya. Tanken hade i original dekorränder, om den är omlackerad har inte kunnat verifieras.

 • Skick helhet:

  En riktigt fin Honda med en låg körsträcka i ett väldigt fint skick för åttiotalsentusiasten.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2020-09-15
Ursprungsbesiktning: 1980-06-25 (typbes)
Datum i trafik första gången: 1981-03-19
Senast godkända besiktning: 2014-05-02
Besiktigad tom: - 2016-05-31
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Ja
Antal ägare: 12

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Ängelholm

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Peter Sundfeldt / Shaun Major
+46 705-38 80 22 / +46 709-72 40 07
peter@bilwebauctions.se / shaun@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2021-12-21.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG