Visa alla bilder

Harley-Davidsson FXSTB Soft Tail Night Train — 1999

En Soft Tail Night Train "Black on Black" i ett fint skick med några customuppgraderingar.

Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Bra HD i ett påbörjat customiserat skick, lätt att slutföra om man vill fortsätta på det spåret."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
72 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14250
SANDARED
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Bra HD i ett påbörjat customiserat skick, lätt att slutföra om man vill fortsätta på det spåret."

Beskrivning

Hojen säljs för ett dödsbo, där ägaren just var i färd att färdigställa sin uppgradering. Elsystemet och bakbromsen verkar i huvudsak vara det som är kvar. Senaste besiktningen gjordes 2015 vid 3 582 mil och den totala körsträckan är sannolikt under 4 000 mil, men det kan inte verifieras innan elsystemet är fixat då hastighetsmätaren och vägmätaren är av modernt digitalt snitt och därmed beroende av ström.

Teknisk data

 • Årsmodell/modellår
  1999/1999 
 • Första registreringsdatum
  1999-04-22 
 • Avläst mätarställning
   
 • Kw / hk
  41 / 56 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
   
 • Färg
  Svart 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Komplett i allt, men behöver en genomgång mekaniskt och elektriskt. BWA har därför inte testat hojen, men enligt familjen kördes HD:n regelbundet innan ägaren började med customiseringsjobbet.

 • Skick interiör:

  Bra sadel och handtag i ett fräscht skick.

 • Skick exteriör:

  Fin lack och fint krom utan skador eller bucklor, och kan bli ännu bättre med lite polering. Det nya feta backdäcket och det större framhjulet bör ha varit en större kostnad.

 • Skick helhet:

  Prisvärd i ett omhändertaget skick, och för en Harley-entusiast med byggvana bör detta vara ett lätt projekt att slutföra.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2017-09-07
Ursprungsbesiktning: 1998-11-06 (typbes) (Ombes:20030616)
Datum i trafik första gången: 1999-04-22
Senast godkända besiktning: 2015-07-03
Besiktigad tom: - 2017-07-31
Årsskatt: 180 Kr
Körförbud: Ja
Antal ägare: 5

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Sandared

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Classic Car Depot
Shaun Major
+46 709 724007
shaun@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2021-12-21.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG