Visa alla bilder
Visa film

DKW F102 3 cyl 2-takt — 1965

Välbevarad DKW som behöver lackeras. Denna modell var DKW:s sista stora bil innan märket uppgick i Audi, såldes också som Audi 60.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Förhållandevis välbevarat skick av en sällsynt bilmodell, väl värd att renovera. Behöver motor och bromsservice samt lack och besiktning."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
35 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
13091
OLOFSTRÖM
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Förhållandevis välbevarat skick av en sällsynt bilmodell, väl värd att renovera. Behöver motor och bromsservice samt lack och besiktning."

Beskrivning

En bil som funnits i ägar familjen under många år, har varit avställd en längre tid men är uppstartad och behöver en renovering.

Teknisk data

 • Årsmodell/modellår
  1965/1965 
 • Första registreringsdatum
  1965-01-01 
 • Avläst mätarställning
  65177 km 
 • Kw / hk
  44 / 60 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Vit 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Startar och går fint, nytt batteri. Körbar men bromsarna fungerar inte, endast handbroms. Koppling tar långt ner.

 • Skick interiör:

  Original inredning i fint skick, behöver en rekonditionering. Förarsätet har ett hål i ryggstödet.

 • Skick exteriör:

  Ytrost på stora delar av bilen, behöver en ny lack för att bli fin. Delar av bilen har blivit omlackad för länge sedan. Motorhuven är lite småbucklig. Fint krom som behöver putsas upp.

 • Skick helhet:

  Ett bra objekt som efter bromsrenovering och en ny lack blir en mycket trevlig entusiastbil till nästa sommar.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 1982-03-29
Ursprungsbesiktning: 1965-07-15 (typbes)
Datum i trafik första gången: 1965-01-01
Senast godkända besiktning: 1981-03-30
Besiktigad tom: 1982-03-31 / Körförbud
Årsskatt: Skattebefriad
Antal ägare: 6

Fakta om modellen

DKW F102 ersatte 1963 modellerna Auto Union 1000 och 1000S. Den var den sista nyutvecklade DKW-modellen och tekniken användes senare i Audi F103. Modellen tillverkades fram till 1966 då DKW upphörde som bilmärke och istället blev Audi som en del av Volkswagen AG.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Olofström

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2021-12-21.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG