Visa alla bilder
Visa film

Cadillac Fleetwood Brougham V8 — 1979

Väl omhändertagen Cadillac Fleetwood som rullat få mil.

Nisse Brandt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"En bil i toppskick med endast två brukare."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
99 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14282
ENKÖPING
BEDÖMT VÄRDE
RESERVATIONSPRIS
120 - 150 000 SEK
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Nisse Brandt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"En bil i toppskick med endast två brukare."

Beskrivning

Just denna Cadillac är svensksåld och ägdes av en man som fick hjälp av en kvinna i grannskapet att köra bilen åt honom när han skulle åka och handla. När ägaren blev äldre så fick kvinnan ta över Cadillacen (1999) och hon använde den därefter mycket sparsamt.
Dödsboet har nu bestämt sig för att låta bilen gå vidare efter hennes bortgång.

Cadillac:en är i ett mycket fint skick och enligt mätaren har bilen endast körts 46461 miles, motsvarande 7434 mil.
Bilen är utrustad med bland annat: V8 med automat. AC (fungerande), lykttorkare, servostyrning, farthållare, elhissar, originalradio, elantenn, autodimming, elspeglar och läslampor i baksätet.

Teknisk data

 • Årsmodell/modellår
  1979 
 • Första registreringsdatum
  1982-03-10 
 • Avläst mätarställning
  46461 miles 
 • Regnr
  KRG830 
 • Chassinummer
  6B69S99219238 
 • Kw / hk
  134 / 182 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Automat 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Vit 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Fungerar bra i motor och transmission. AC fungerar.

 • Skick interiör:

  Interiören är i ett mycket fint skick.

 • Skick exteriör:

  Exteriören är i ett mycket fint skick. Cadillac emblemet på bagageluckan sitter löst.

 • Skick helhet:

  En mycket fin och körklar bil i toppskick.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2009-04-23
Ursprungsbesiktning: 1981-07-02 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1982-03-10
Senast godkända besiktning: 2019-05-20
Besiktigad tom: - 2021-05-31
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Ja
Antal ägare: 4

Fakta om modellen

Under åttiotalet reviderade Cadillac sina modeller med moderna former och framhjulsdrift. Men för de konservativa fanns Brougham kvar. Namnet hade tidigare hängt ihop med Fleetwood - men från 1987 separerade man dem. Brougham behöll den äldre stora kantigare karossen med separat ram och bakhjulsdrift.

Brougham sedan hade samma nya frontutseende och omstylade baklysen som de billigare DeVille, och samma motorval. Nya hjulkapslar i borstad krom visade Cadillac-kransen och vapen mot en mörkröd bakgrund. Dubbla komfort 45/55 framsäten rymde tre personer. Klädseln var ny, skiffergrå Dante textil. Skinn i elva nyanser fanns också som tillval. Broughams fjädring justerades om och karossfästena var nya. Inuti fanns individuella läslampor och armstöd. Brougham kom med skivbromsar runt om snarare än DeVilles skiv-/trumkombination. De hade också flera distinkta stylingdetaljer för att skilja dem från DeVilles. Breda panel lister fortsatte bakom bakhjulen och sträckte sig ända till den bakre stötfångaren. Brougham d'Elegance hade ännu lyxigare inredning.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Enköping

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Nisse Brandt
+46 707 50 89 99
nisse@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2021-12-21.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG