Visa alla bilder

Volkswagen 1303 S Special — 1973

Tuff VW, körklar och besiktad. Behöver lite jobb för att bli riktigt fin.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Ett bra objekt att göra iordning under vintern, går fint och är besiktad men behöver lite jobb utseendemässigt både på in och utsida. Solluckan är ett trevligt och ovanligt originaltillval."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
24 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
13181
OLOFSTRÖM
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Volkswagen 1303 S Special?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Ett bra objekt att göra iordning under vintern, går fint och är besiktad men behöver lite jobb utseendemässigt både på in och utsida. Solluckan är ett trevligt och ovanligt originaltillval."

Beskrivning

Bilen modifierades för ett antal år sedan och har haft några ägare de senaste åren som bara kört och inte gjort välbehövlig renovering. Ett toppenobjekt för mörka kvällar i garaget.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1973/1973 
 • Första registreringsdatum
  1973-07-11 
 • Avläst mätarställning
  00030 
 • Kw / hk
  37 / 50 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Koppar röd 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Går bra i motorn, bromsar tar fint, fungerar bra

 • Skick interiör:

  Modifierad och delvis sliten inredning som behöver en reparation och rekond. Dörrklädsel förarsida lös.

 • Skick exteriör:

  Äldre lackering som har skavanker, uppslag och rostblåsor. Tuffa tillbehörsfälgar.

 • Skick helhet:

  En häftig VW som väcker uppmärksamhet, kan bli riktigt fin efter lack och invändig rekond.

Fakta om modellen

1973 - Tanklucka med fingergrepp, Ny modell VW 1303, med "panorama"-vindruta, stora bakljus, helt ny instrumentbräda. Specialmodell 1303 Big.

Lagerort och visningsinfo

Endast bokad visning. För visning av fordonet kontakta handläggare/ombud.

Brocenter i Olofström
Ulf Olsson
Telefon +46 706 34 05 12

Ted Gryth
Telefon: +46 705 65 67 27
Mail: ted.gryth@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning sker efter tidsbokning. Vänligen boka tid genom att ringa till
handläggaren.

Ted Gryth
Telefon: +46 705 65 67 27
Mail: ted.gryth@bilwebauctions.se

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG