Visa alla bilder

Honda CB 750 K6 — 1977

Den sista generationen av Hondas järnhäst som i slutet av sextiotalet ställde om hela motorcykelvärlden från ett engelskt till ett japanskt perspektiv.

Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Orörd originalhoj i ett trevligt och vårdat entusiastiskt bruksskick."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
47 500SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
13177
GÖTEBORG
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Honda CB 750?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Orörd originalhoj i ett trevligt och vårdat entusiastiskt bruksskick."

Beskrivning

När den första CB750:n dök upp 1969 var det slutet på det brittiska imperiets motorcykelframgångar. Kartan för sporthojar ritades om och K6 var den sista versionen av den initiala serien.
Det här exemplaret har gjort sina mil, men har fått vara kvar i ett oförstört originalskick. De senaste 10 åren har hojen rullat lite och för det mesta stått undanställd, dessförinnan har den brukats förhållandevis sparsamt. De flesta av milen på mätaren avverkades sannolikt på sjuttio- och åttiotalet.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1977/1977 
 • Första registreringsdatum
  1976-10-11 
 • Avläst mätarställning
  94451 km 
 • Kw / hk
  49 / 67 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
   
 • Färg
  Blå 

Skickbedömning

 • Skick interiör:

 • Skick exteriör:

  En skönt insliten originallack med bruklig och snygg patina. Något märke och liten buckla i tanken och på framskärmen, i övrigt trevligt blank och presentabel. Det fyrpipiga ljudämparna anses av många vara mer attraktiva jämfö rt med de tvåpipiga. Det lilla emblemet i form av en Honda-vinge som fattas på höger lilla sidokåpa har ägaren liggande löst och följer med hojen.

 • Skick helhet:

  En CB750 är för många en historiskt viktig hoj, kanske även en drömhoj när de var små. Ett överrenoverat fordon blir bara sämre ju mer man använder det, ett använt välvårdat fordon behåller sitt skick, sitt värde och sin originalstatus på ett annat sätt. Den här hojen tillhör de senare.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2007-05-13
Ursprungsbesiktning: 1976-10-11 (typbes)
Datum i trafik första gången: 1977-03-26
Senast godkända besiktning: 2009-06-16
Besiktigad tom: - 2011-06-30
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Ja
Antal ägare: 8

Lagerort och visningsinfo

Endast bokad visning. För visning av fordonet kontakta handläggaren:

Peter Sundfeldt
+46 705 38 80 22
peter.sundfeldt@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning sker efter tidsbokning. Vänligen boka tid genom att ringa till handläggaren:

Peter Sundfeldt
+46 705 38 80 22
peter.sundfeldt@bilwebauctions.se

Hämtning skall ske inom 2 veckor efter auktionen.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG