Visa alla bilder
Visa film

Fiat 500C Topolino Belvedere — 1954

En svensksåld plåtrenoverad Topolino i kombiversion, en förhållandevis rar ärta i ett väldigt trevligt skick. Gamla registreringshandlingar finns.

Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Fin och ovanlig Fiat, bra och lack- och plåtjobb."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
53 500SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
12919
BOHUS
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Fiat 500C Topolino Belvedere?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Fin och ovanlig Fiat, bra och lack- och plåtjobb."

Beskrivning

Säljs för ett dödsbo. Bilen har renoverats i karossen, det förefaller som om inredning och det mekaniska delvis är kvar, även om motorn exteriört ser ut som om även den har renoverats. Informationen om alla dessa detaljerna följde med den tidigare ägaren in i evigheten. En tidigare ägare ansökte om ursprungskontroll och den ansökan blev bifallen. Vidare finns gamla registreringshandllingar kopierade från Riksarkivet. En köpare får själv ombesörja en överföring av ursprungskontrollen och därmed rätten att registreringsbesiktiga bilen för att bli formell ägare.
Fiat 500C Belvedere var en utveckling från den första generationens familje-Topolino som gick under det vackra namnet Giardiniera (herrgårdsvagn). Likt många liknande småbilar på den här tiden fanns också kombikarossen i skåpbilsutförande.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1954/1954 
 • Första registreringsdatum
  1954-05-11 
 • Avläst mätarställning
   
 • Kw / hk
  12 / 16 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Vinyl 
 • Färg
  Grön/svart 

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Ej registrerad. En köpare får själv ombesörja en överföring av ursprungskontrollen och därmed rätten att registreringsbesiktiga bilen.

Lagerort och visningsinfo

Endast bokad visning

För visning av fordonet kontakta handläggare Peter Sundfeldt

Mail: peter.sundfeldt@bilwebauctions.se
Telefon: +46 705 38 80 22

Hämtning

Hämtning sker efter tidsbokning.
Vänligen boka tid genom att ringa till Peter Sundfeldt på telefon +46 705 38 80 22 eller maila till peter.sundfeldt@bilwebauctions.se

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG