Visa alla bilder
Visa film

BMW M5 3.8 E34 — 1992

En BMW M5 i toppskick med bra ägarlängd. En riktig sleeper i dess rätta bemärkelse.

Johan Ålander
Värderingsman
Skicka E-post meddelande

"Vi har inte sett en M5 E34 i sådant bra skick sedan tidigt 1990-tal."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
245 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
13175
KATRINEHOLM
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande BMW M5 3.8 E34 ?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Johan Ålander
Värderingsman
Skicka E-post meddelande

"Vi har inte sett en M5 E34 i sådant bra skick sedan tidigt 1990-tal."

Beskrivning

Fullständig dokumentation finns, kvitton, besiktningsprotokoll, servicebok alla originalhandlingar m.m. Denna M5 är utrustad med Nordicpaketet vilket bl.a. innebär uppvärmda stolar fram och bak, uppvärmda lås samt uppvärmda spolarmunstycken. Den har även en elektrisktstyrd taklucka. Den är också utrustad med lastkännande bakfjädring så att den alltid håller karossen på samma nivå oavsett last. Då den ej har gått i trafik vintertid så finns det inga vinterhjul till den.
Nuvarande ägare har ägt denna M5 1997-2007. 2014 köpte han tillbaka bilen från den finske samlaren i Helsingfors som han sålde bilen till. Under perioden i Finland reparerades/byttes AC och edc fjäderben fram, avgassystem m.m. Denna är inte mätarjusterad som annars är vanligt förekommande.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1992/1992 
 • Första registreringsdatum
  1992-06-26 
 • Avläst mätarställning
  209490 km 
 • Kw / hk
  250 / 340 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Skinn 
 • Färg
  Mörkblå 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Mycket bra.

 • Skick interiör:

  Mycket fint skick.

 • Skick exteriör:

  Mycket fin. Några svaga repor finns på vänster främre stötfångarhörn.

 • Skick helhet:

  En bil i ett verkligt toppskick. Aldrig vinterkörd.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2020-08-04
Ursprungsbesiktning: 2016-06-17 (regbes)
Datum i trafik första gången: 2016-08-20
Senast godkända besiktning: 2019-07-11
Besiktigad tom: - 2020-09-30
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Ja
Antal ägare: 1

Fakta om modellen

BMW M5 E34 tillverkades september 1988 till augusti 1995. Det tog två veckor att för hand sätta ihop dessa. Totalt tillverkades 12 254 exemplar av E34 M5.
0-100 km/h gick på 5,9 sekunder och toppfarten var spärrad till 250 km/h.

I utrustningen ingick på 1993 årsmodell: Centrallås, diffbroms, dimljus fram och bak, elhissar fram och bak, elbackspeglar, höj och sänkbar förarstol, AC, ABS, LM-fälgar, värmesitsar fram samt krockkudde.

Lagerort och visningsinfo

Endast bokad visning. För visning av fordonet kontakta handläggaren.

Johan Ålander
Mail: johan.alander@bilwebauctions.se
Telefon: +46 705 80 91 17

Hämtning

Hämtning sker efter tidsbokning. Vänligen boka tid genom att kontakta
Johan Ålander telefon +46 705 80 91 17 eller johan@bilwebauctions.se

Hämtning skall ske inom två veckor efter auktionen.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG