Visa alla bilder
Visa film

Aprilia Moto 6.5 Philippe Starck Edition — 1998

Modern designikon-hoj ritad av ännu en ikon inom industridesign och nittiotalstolkad av en italiensk tillverkare.

Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Välhållen, egen och ovanlig. Några småsaker att åtgärda, främst är det att montera en ny medföljande blinkers."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
34 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
13178
GÖTEBORG
BEDÖMT VÄRDE
RESERVATIONSPRIS
35 - 50 000 SEK
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Välhållen, egen och ovanlig. Några småsaker att åtgärda, främst är det att montera en ny medföljande blinkers."

Beskrivning

En blandning av motorcykel och ett industridesignprojekt. Franska designern Philippe Starck fick leka fram sina egna tankar om en hoj baserad på teknik från italienska Aprilia. Ut kom en avskalad motorcykel med en elliptisk tanke och – för att uttrycka sig modernt – en del utmaningar för de konstruerande ingenjörerna. Modellen finns representerad på flera fasta utställningar och designmuseer.
Det här exemplaret köptes nytt i Stockholm och kördes sparsamt av ägarna innan den nuvarande ägaren tog över den. Och hon har i sin tur kört ännu mer sparsamt under de senaste sju åren. Övertecknad transportkörde faktiskt ner hojen från Stockholm till Göteborg åt nuvarande ägare. Det går alltså att långköra Motó 6.5 utan större ansträngning och det fanns specialtillverkade väskor som tillbehör. Men bäst passar den för regional finkörning, designstudier och som ett skönt skådebröd.

Teknisk data

 • Årsmodell/modellår
  1998/1998 
 • Första registreringsdatum
  1998-04-28 
 • Avläst mätarställning
  16 871 km 
 • Regnr
  AYF408 
 • Chassinummer
  MH0000TN053340 
 • Kw / hk
  31 / 42 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
   
 • Färg
  Orange/grå 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Rotax 650-motor i Aprilia-tappning stånkar på som den ska göra, man får vara noga med varvtalet i de lägre registren för att hålla gott liv i maskin. Vänster blinkers fram har gått av i hållaren, en ny komplett följer med. I övrigt följer den avskalade känslan även med i körningen; den känns smal, fin och lättillgänglig i stadstrafiken.

 • Skick interiör:

 • Skick exteriör:

  Normalt slitage med några små färgmärken som går att polera eller tvätta bort. Den här cykelns design gör att den nästan får en slags grafisk form för betraktaren av bilderna.

 • Skick helhet:

  En motorcykel som ingen annan i ett fint, trevligt och körklart skick. Entusiastkör den eller ställ den inomhus som en designinstallation; acceptansen för för en Motó 6.5 är stor i alla läger.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2008-09-30
Ursprungsbesiktning: 1998-12-22 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1999-01-22
Senast godkända besiktning: 2018-05-30
Besiktigad tom: - 2020-12-31
Årsskatt: 180 kr
Antal ägare: 6

Lagerort och visningsinfo

Endast bokad visning. För visning av fordonet kontakta handläggaren:

Peter Sundfeldt
+46 705 38 80 22
peter.sundfeldt@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning sker efter tidsbokning. Vänligen boka tid genom att ringa till handläggaren:

Peter Sundfeldt
+46 705 38 80 22
peter.sundfeldt@bilwebauctions.se

Hämtning skall ske inom 2 veckor efter auktionen.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG