Visa alla bilder

Husqvarna Svartqvarna M24 1-cyl 2-takt — 1946

Trevlig 40-tals Husqvarna i fint skick.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Snyggt renoverad mc i bra skick, bör efter en service inte vålla sin nya ägare några problem."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
21 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14524
VÅXTORP
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Husqvarna Svartqvarna M24?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Snyggt renoverad mc i bra skick, bör efter en service inte vålla sin nya ägare några problem."

Beskrivning

Kom till samlingen 2018. Fordonen i denna samling har tillhört en entusiastisk ägare som bara velat ha fordon som är i fint skick och körklara. Han var själv inte intresserad av att skruva utan ville köra och njuta av sina fordon. Lite udda och roliga modeller var också något han tyckte om och de behövde inte nödvändigtvis inte vara helt original. Därför är det nu en trevlig samling fordon som säljs från ägarens dödsbo.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1946/1946 
 • Första registreringsdatum
  1997-05-07 
 • Avläst mätarställning
   
 • Kw / hk
  3 / 4 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
   
 • Färg
  Svart 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Ej testad av BWA men motorn går runt med bra kompression. Bromsar och koppling fungerar. Behöver en enklare uppstartsservice.

 • Skick exteriör:

  Proffsigt renoverad till ett fint skick, lack och dekaler utan anmärkning. Fina däck och fälgar.

 • Skick helhet:

  Snyggt renoverad maskin som efter en service är klar för sommarens äventyr.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2018-04-17
Ursprungsbesiktning: 1997-04-23 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1997-05-07
Senast godkända besiktning: 1997-04-23
Besiktigad tom: -
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 2

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Våxtorp

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-03-10.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG