Visa alla bilder

Smart Roadster — 2003

Mycket fin och sportig Smart Roadster med Brabus-Look.

Zoltan Vicei
Värderingsman
Skicka meddelande

"Rolig coupé i ett mycket bra skick. Den har stått avställd i varmgarage något år så en service rekommenderas. Nybesiktigad."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
48 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
12657
SANDARED
BEDÖMT VÄRDE
RESERVATIONSPRIS
65 - 75 000 SEK
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Zoltan Vicei
Värderingsman
Skicka meddelande

"Rolig coupé i ett mycket bra skick. Den har stått avställd i varmgarage något år så en service rekommenderas. Nybesiktigad."

Beskrivning

Smart Roadster är den ultimata minisportbilen, lätt, direktstyrd och billig att äga.
Den trecylindriga mittmonterade turbomotorn är alert och den sekventiella automatlådan är snärtig i sin funktion. Detta exemplar är utrustat med detaljer ifrån Brabus såsom hjul, vinge, ratt, chassie med mera.

Teknisk data

 • Årsmodell/modellår
  2003/2003 
 • Första registreringsdatum
  2003-06-06 
 • Avläst mätarställning
  110428 km 
 • Regnr
  UFZ929 
 • Chassinummer
  WME4524341L004152 
 • Kw / hk
  60 / 82 
 • Drivmedel
  Besin 
 • Växellåda
  Automat 
 • Klädsel
  Tyg 
 • Färg
  Guldmetallic 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Toppskick, inget att anmärka på. Stått avställd i värmegarage något år så en service med lättare genomgång skulle behövas. Bilen är nybesiktigad.

 • Skick interiör:

  Toppskick.

 • Skick exteriör:

  Inget att anmärka på förutom ett par stenskott.

 • Skick helhet:

  Supertrevlig bil som går bra och är väl omhändetagen

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2018-11-27
Ursprungsbesiktning: 2003-02-05 (EEG)
Datum i trafik första gången: 2003-06-06
Besiktigad tom: - 2021-06-30
Senast godkända besiktning: 2020-04-14
Körförbud: Nej
Skattebefriad: Nej
Årsskatt: 580 Kr
Antal ägare: 9

Fakta om modellen

Smart Roadster var en mindre sportbil som presenterades 2003. Den baserades på en förlängd plattform från den mindre Fortwo.
Modellen fanns i två utföranden; som Roadster och som Roadster Coupé. Den sistnämnda hade en kombiliknande överbyggnad på bakstammen vilket resulterade i ett något större bagageutrymme. Båda varianterna gick att få med antingen avtagbart targatak eller ett elstyrt tygtak. Motorn var en mittmonterad trecylindrig turbomatad motor på 700 cc och gick att få i tre olika trimningsgrader, 61, 82 och den värsta modellen med 101 hästkrafter. Den sistnämnda levererades uteslutande av den tyska trimfirman Brabus som en "lyx" variant. Detta gav då bilen en fullt acceptabel prestanda då den endast vägde 790 kg.
I slutet av 2005 lades produktionen av modellen ned, på grund av en låg efterfrågan och en ändrad varumärkesstrategi hos Smart och då hade drygt 43 000 bilar tillverkats. Efter detta såldes rättigheterna till design och produktionslina till ett brittiskt företag, som under 2007 planerade att återuppta tillverkningen, men då under det klassiska brittiska märket AC.

Lagerort och visningsinfo

Endast bokad visning
För visning av fordonet kontakta handläggare Zoltan Vicei

Mail: zoltan.vicei@bilwebauctions.se
Telefon: +46 706 21 04 47

eller ombudsansvarige Shaun Major på telefon +46 709 72 40 07

Hämtning

Hämtning sker efter tidsbokning. Vänligen boka tid genom att ringa till Zoltan Vicei på telefon +46 706 21 04 47 eller maila till zoltan.vicei@bilwebauctions.se

Hämtning skall ske senast fredagen den 22:e maj 2020. 

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När du ropat in ett objekt och reservationspris uppnåtts, vill vi att du deponerar hela köpesumman på vårt klientmedelskonto innan hämtning kan ske.
 • När du skall hämta ett inropat objekt vill vi att du synar detta noga (undersöker det). Anser du då att objektet inte motsvarar vår beskrivning behöver du inte fullfölja köpet. Istället återbetalas i detta läge deponerad köpesumma samt inropsavgift
 • Om du ej synar/undersöker objektet på plats, debiteras inropsavgift, men du behöver ej fullfölja affären
 • Om du genomför hela köpet på distans har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG