Visa alla bilder
Visa film

Ford Focus RS Limited Edition — 2018

Den råaste och finaste versionen i denna sena generations modellcykel av Focus. Fyrhjulsdrift med rätt och riktig bakhjulsdriven övervikt och feeling.

Peter Sundfeldt
Värderingsman
Skicka meddelande

"Bilen är varmkörd med jämna intervaller efter leverans från handlare, nybilsgarantin gäller enligt villkor från tillverkaren."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
361 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
12582
ÖSTERSUND
BEDÖMT VÄRDE
RESERVATIONSPRIS
420 - 450 000 SEK
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Peter Sundfeldt
Värderingsman väst
Skicka meddelande

"Bilen är varmkörd med jämna intervaller efter leverans från handlare, nybilsgarantin gäller enligt villkor från tillverkaren."

Beskrivning

En helt ny bil, den är körd mindre än två mil och har stått lagrad i drygt två år med uppstarter i jämna intervall där motorn har fått nå arbetstemperatur.
Tillverkarens garantiregler innebär att den förlängda garantitiden på fem år förutsätter att den första servicen är gjord inom ett år från försäljningsdatum. Det är inte gjort på den här bilen. Vagnskadegarantin gäller däremot till 2020/11/29.
Ett någorlunda objektivt reportage från Motorjournalen Play får berätta hur undertecknad upplevde en Focus RS Limited Editions egenskaper, just den versionen kom inte till Sverige i många exemplar.

Teknisk data

 • Årsmodell/modellår
  2018/2018 
 • Första registreringsdatum
  2017-11-29 
 • Avläst mätarställning
  17 km 
 • Regnr
  YTG295 
 • Chassinummer
  WF05XXGCC5HC56934 
 • Kw / hk
  257 / 350 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Alcantara 
 • Färg
  Blå 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Det tekniskt mest intressanta i den här bilen är den effektiva och aktiva frontdiffen och den sköna fyrhjulsdriften som ger bilen just såna där fyrhjulsdrivna egenskaper som man vill ha. En lätt anstrykning av bakhjulsdrift och ett hårt balanserat arbetande drivande grepp från alla hjulen ut ur böjarna.

 • Skick interiör:

  Alcantaraklädsel med blå matchande detaljer. Inte överdrivet, men tydligt accentuerat. Och som jag nämner i inslaget, man sitter lite för högt i de annars sköna och fasta Recarostolarna.

 • Skick exteriör:

  Den väldigt blåa kulören är/var förstås unik för RS och kallas för Nitrous Blue. Den har en svag och smakfull metallic-effekt när solen skiner rätt på lacken, men känns annars som en solid färg. Syns gör den i vilket fall och snygg är den också.

 • Skick helhet:

  Kommer ihåg att under testperioden – och även under en senare körning där jag under ett par dagars event underhöll trafikskolelärare på en grus/is/asfaltsslinga – tänkte att den här bilen har mycket av det som tilltalar mig. Att jag skulle kunna se mig själv i den till vardags. Mycket inneboende prestanda, ett inte alltför utmanande yttre och skön blandning av en praktisk femdörrars kaross och en vilding när den vill.

Lagerort och visningsinfo

Endast bokad visning

För visning av fordonet kontakta handläggare Peter Sundfeldt

Mail: peter.sundfeldt@bilwebauctions.se
Telefon: +46 705 38 80 22

Hämtning

Hämtning sker efter tidsbokning.
Vänligen boka tid genom att ringa till Peter Sundfeldt på telefon +46 705 38 80 22 eller maila till peter.sundfeldt@bilwebauctions.se

Hämtning skall ske senast fredagen den 22:e maj 2020.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När du ropat in ett objekt och reservationspris uppnåtts, vill vi att du deponerar hela köpesumman på vårt klientmedelskonto innan hämtning kan ske.
 • När du skall hämta ett inropat objekt vill vi att du synar detta noga (undersöker det). Anser du då att objektet inte motsvarar vår beskrivning behöver du inte fullfölja köpet. Istället återbetalas i detta läge deponerad köpesumma samt inropsavgift
 • Om du ej synar/undersöker objektet på plats, debiteras inropsavgift, men du behöver ej fullfölja affären
 • Om du genomför hela köpet på distans har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG