Visa alla bilder

Chrysler New Yorker 4-D HT — 1965

Original-New Yorker i en lite oborstad tappning, men det är det som grejen. Oskruvat är bäst.

Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"I jänkarbilskretsarna i Göteborg talar man ibland om ärliga (ääliga på göteborgska) bilar. Det är här är en ärlig bil. Orörd, ofixad och osvetsad. Om än lite grov i framtoningen."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
70 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
12600
ROMELANDA
RESERVATIONSPRIS
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Chrysler New Yorker 4-D HT?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"I jänkarbilskretsarna i Göteborg talar man ibland om ärliga (ääliga på göteborgska) bilar. Det är här är en ärlig bil. Orörd, ofixad och osvetsad. Om än lite grov i framtoningen."

Beskrivning

Fyrdörrars HT betyder avsaknad av B-stolpe och därmed en renare profil när rutorna är nere. Mycket renare och snyggare. Och en New Yorker från 1965 har redan från början en väldigt rakt formgiven profil. Den här bilen importerades till Sverige 2010, nuvarande ägare har kört med den se'n 2013.
Det grova är det fina med här bilen. Ingen polering, ingen kosmetisk puts och just inget tidigare plåtjobb. Karossen är enligt uppgift i den bemärkelsen helt orörd med originallack. Lite kosmetik har ändå ägaren ägnat sig åt, till exempel tidstypiska eftermarknadsfälgar och en liten träratt.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1965/1965 
 • Första registreringsdatum
  2010-04-03 
 • Avläst mätarställning
   
 • Kw / hk
  254 / 345 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Automat 
 • Klädsel
  Vinyl 
 • Färg
  Ljusgul 

Lagerort och visningsinfo

Endast bokad visning

För visning av fordonet kontakta handläggare Peter Sundfeldt

Mail: peter.sundfeldt@bilwebauctions.se
Telefon: +46 705 38 80 22

Hämtning

Hämtning sker efter tidsbokning.
Vänligen boka tid genom att ringa till Peter Sundfeldt på telefon +46 705 38 80 22 eller maila till peter.sundfeldt@bilwebauctions.se

Hämtning skall ske senast fredagen den 22:e maj 2020.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När du ropat in ett objekt och reservationspris uppnåtts, vill vi att du deponerar hela köpesumman på vårt klientmedelskonto innan hämtning kan ske.
 • När du skall hämta ett inropat objekt vill vi att du synar detta noga (undersöker det). Anser du då att objektet inte motsvarar vår beskrivning behöver du inte fullfölja köpet. Istället återbetalas i detta läge deponerad köpesumma samt inropsavgift
 • Om du ej synar/undersöker objektet på plats, debiteras inropsavgift, men du behöver ej fullfölja affären
 • Om du genomför hela köpet på distans har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG