Visa alla bilder

Volvo 850 GLT Pick-up fordonstransport — 1996

Fräck firmabil för flertalig fordonstransport. Pickup set-up med fem sittplatser, litet flak och nio meter lång svanhalstrailer. Bra skick, smidig och lättkörd trots längden.

Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Välbyggt specialfordon med praktisk och fin funktion. Ekipaget är 9,45 meter långt och får max lasta 990 kg, för det krävs BE-behörighet."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
90 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
13385
HÖGSÄTER
RESERVATIONSPRIS
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Volvo 850 GLT?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Välbyggt specialfordon med praktisk och fin funktion. Ekipaget är 9,45 meter långt och får max lasta 990 kg, för det krävs BE-behörighet."

Beskrivning

Bilen är ombyggd 1997 och då registrerad som amatörbyggt fordon. Bland annat använt av företag som säljer 4-hjulingar under många år. Praktiskt ekipage. Karossfirman Dalbo Bilteknik i Högsäter visar bil och släp efter tidbokning på 0705-540334.

Släpet är av fabrikat Dalbo-släpet (fr. Dalbo bilteknik) och har registreringsnummer CHD793. Det är byggt 1997 och lastar 1690 kg (max 990 kg med denna dragbil) tjänstevikt tomt är 610 kg och totalvikten är 2300 kg. Släpets mått är 9,45 m x 2.25 m. Bilen har registreringsnummer ARM 591 och skatt på bilen är 2836 kr per år.

Bil och släp fungerar tekniskt mycket fint, men har stått avställda och den senast godkända besiktning var 2017-11-07.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1996/1996 
 • Första registreringsdatum
  1996-04-25 
 • Avläst mätarställning
  192 489 km 
 • Kw / hk
  125 / 170 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Automat 
 • Klädsel
  Skinn 
 • Färg
  Grå metallic 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Volvofemman låter och går som den ska, och automatlådan raka och bra funktion är nästan en förutsättning för en smidig hantering av ekipaget.

 • Skick interiör:

  Hel och snygg, men klassiskt instegsslitage på skinnklädseln på förarsätets vänstersida.

 • Skick exteriör:

  Bra lack, lackerad vid ombyggnationen för 15 år sedan. Normalt slitage.

 • Skick helhet:

  Ett fordon i ett trevligt skick för mycket nytta och nöje, och med rätt vård i många år till.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2018-03-22
Ursprungsbesiktning: 996-04-24 (regbes) (Ombes:19970124)
Datum i trafik första gången: 1996-05-17
Senast godkända besiktning: 2017-11-07
Besiktigad tom: - 2019-01-31
Årsskatt: 2836 kr
Körförbud: Ja
Antal ägare: 6

Lagerort och visningsinfo

Kontakta värderingsmannen för att boka en tid för visning.

Hämtning

Hämtning skall ske senast 2 veckor efter att auktionen är avslutad.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG