Visa alla bilder

Lincoln Continental Cabriolet — 1977

En Continental från sjuttiotalseran, mäktig i sin uppenbarelse. Förregistrerad med svenska skyltar, men inte inregistrerad. Handlingar och underlag för registrering saknas.

Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Sufflett och lack har skador, i övrigt är bilen en vettig och bra utgångspunkt för en rullande uppdatering. Men först måste en riktig import göras."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
77 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
13285
SANDARED
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Lincoln Continental?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Sufflett och lack har skador, i övrigt är bilen en vettig och bra utgångspunkt för en rullande uppdatering. Men först måste en riktig import göras."

Beskrivning

Bilen kom till Sverige 2007 från Kalifornien och tullades in på ett företag. Eftersom Bilprovningen bara godkänner import för "enskilt bruk", kunde den inte registreras då företagsimport inte är att betrakta som enskilt bruk. Bilen fick dock preliminära nummerskyltar med dagens registreringsnummer vid införtullningen, men saknar uppgifter då den inte har kunnat godkännas för just enskilt bruk. För att rätta till detta behöver bilen tas ur landet och importeras igen, för enskilt bruk på en fysiskt person. Köparen får själv ordna denna procedur och vidare registreringsprocess. Bilen fungerar fint och går att köra. Säljs på grund av sjukdom.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1977/1977 
 • Första registreringsdatum
  2007-09-20 
 • Avläst mätarställning
   
 • Kw / hk
  155 / 211 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Automat 
 • Klädsel
   
 • Färg
  Mörkblå 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Motor och låda går som de ska, och även styrning och bromsar känns som normal amerikansk sjuttiotalsstandard.

 • Skick interiör:

  Inredningen är hel och snygg, och verkar vara välvårdat sliten. Med lite tvätt och rekonditionering kan den bli riktigt bra.

 • Skick exteriör:

  Omlackerad i hemlandet. Repor i och tecken i lacken gjorda av nycklar eller liknande. Suffletten har en reva och plastrutan är gravt missfärgad.

 • Skick helhet:

  En bil utan praktiskt fungerande identitet, men som med rätt export- och importlogistik kan registreras på rätt sätt. I övrigt har skicket en bra potential.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2007-09-20 (Förreg)
Ursprungsbesiktning: -
Datum i trafik första gången: -
Senast godkända besiktning: -
Besiktigad tom: -
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: -

Lagerort och visningsinfo

Kontakta värderingsmannen för att boka en tid för visning.

Hämtning

Hämtning skall ske senast 2 veckor efter att auktionen är avslutad.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG