Visa alla bilder

Chevrolet Malibu 350 V8 — 1971

Fräck 70-tals Cheva i toppskick.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Härlig klassisk amerikanare som är renoverad till toppskick, inget som jag kan bedöma är i behov av att göras i ordning."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
316 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
13389
ANDERSTORP
RESERVATIONSPRIS
Ej uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Chevrolet Malibu?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Härlig klassisk amerikanare som är renoverad till toppskick, inget som jag kan bedöma är i behov av att göras i ordning."

Beskrivning

1971 Chevrolet Chevelle Malibu small block V8 Automatic
Renoverad Chevelle Malibu med mycket bra lack och krom. SS-stuk med Cowl huv, stripes och emblemen. Svart Bucket Seat inredning med konsoll och Horse Shoe Shifter

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1971/1971 
 • Första registreringsdatum
  2019-12-23 
 • Avläst mätarställning
   
 • Kw / hk
  130 / 176 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Automat 
 • Klädsel
  Svart 
 • Färg
  Röd 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  GM ZZ4 350cui Crate V8. Motorn går bra. Stark ända från botten. Rapp och fin i gången. Headers med Flowmaster-system. TH-350 3-stegs Automat. 10-Bultad bakaxel. Edelbrock 4-ports förgasare på aluminium insug. Har elektrist bränslepump och ”Hei” brytarlös fördelare. Motorutrymmet är rent och fräscht. Servostyrning.

 • Skick interiör:

  Mycket fin svart inredning, där det mesta är bytt. Korrekta dörrsidor. Mjuka fina gummilister som sitter tight. Spikrakt innertak med fina solskydd. Golvmattan ligger fint, och ser ny ut. Nyare, eftermarknads instrumentbräda. Säten är klädda i korrekt material, och man sitter bra i dom. Det enda som visar lite ålderstecken är instrumenteringen, som är orörd original. AC-bil från början, så den har blå-tonade sidorutor. Eftermarknads Grant ratt. Modern stereo med CD.

 • Skick exteriör:

  Det första man lägger märke till är den fina lacken, och hur rak och fin den är i karossen. Allt har bra passform och det är fin känsla i dörrarna. Krom, listverl och lyktsargar ser ut som om det vore nytt. Dubbla backspeglar. Mycket fina American Racing 17? fälgar. Framrutan ser ny ut, men sidorutorna är orörda med lite ”patina” Som helhet ser bilen fantastisk ut!

 • Skick helhet:

  Lättstartad. Går stabilt på tomgång direkt. Går stadigt på vägen och skrammelfritt. Det märks direkt att detta inte är en sönderskruvad bil! Bara ett lätt vindbrus hörs. Ni kan hänga med trafikrytmen enkelt, med en finger på ratten!

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2019-12-23
Ursprungsbesiktning: 2019-11-28 (regbes)
Datum i trafik första gången: 2019-12-23
Senast godkända besiktning: 2019-12-12
Besiktigad tom: -
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Nej
Antal ägare: 1

Lagerort och visningsinfo

Kontakta värderingsmannen för att boka en tid för visning.

Hämtning

Hämtning skall ske senast 2 veckor efter att auktionen är avslutad.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG