Visa alla bilder
Visa film

BMW 850iA E31 — 1992

BMW:s stora nittiotalcoupé i ett rätt och trevligt skick. Fin färgkombination och bilen andas omsorgsfullt omhändertagande av sina tidigare ägare.

Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Låg körsträcka, bilen ger ett fräscht och fint intryck på ett representativt sätt."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
305 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
13608
GÖTEBORG
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande BMW 850iA?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Peter Sundfeldt
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Shaun Major
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Låg körsträcka, bilen ger ett fräscht och fint intryck på ett representativt sätt."

Beskrivning

Bilen importerades till Sverige redan 1996, den nuvarande ägaren köpte sin ungdoms drömbil 2013 och har kört den väldigt sparsamt genom åren. Alltid förvarad i varmgarage.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1992/1992 
 • Första registreringsdatum
  1996-04-24 
 • Avläst mätarställning
  61 000 km 
 • Kw / hk
  220 / 299 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Automat 
 • Klädsel
  Skinn 
 • Färg
  Svart 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Alla funktioner är felfria, bilen känns rätt under körning. Extrautrustad med Alpina fälgar och speglar, originalfälgarna finns och följer med.

 • Skick interiör:

  Smakfull ljusgrå och svart skinninredning i ett rent och fräscht skick. Originalradion är utbytt till en eftermarknadsanläggning med en tung baslåda i bagageutrymmet, men originalradion finns kvar.

 • Skick exteriör:

  Snyggt yttre med en fin djupkänsla i den svarta metalliclacken. Rak och fin i plåten med bara några små stenskott i fronten.

 • Skick helhet:

  Stolt och snygg representant för modellen i ett bra och exklusivt youngtimerskick.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2020-05-07
Ursprungsbesiktning: 1996-04-23 (regbes)
Datum i trafik första gången: 1996-04-30
Senast godkända besiktning: 2021-05-03
Besiktigad tom: - 2023-05-31
Årsskatt: 3269 kr
körförbud: Nej
Antal ägare: 8

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Göteborg

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Peter Sundfeldt / Shaun Major
+46 705-38 80 22
peter@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2021-06-03.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG