Visa alla bilder
Visa film

SAAB 9000 CSE 2,0T — 1996

Snygg och välvårdad Saab med få ägare i ett bra entusiastskick, besiktigad och körklar.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"Välutrustad CSE i vettigt skick, har några små blessyrer utvändigt men är mycket fin invändigt. Bilen går bra och växlar mjukt."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
25 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
16309
KARLSHAMN
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande SAAB 9000 CSE ?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"Välutrustad CSE i vettigt skick, har några små blessyrer utvändigt men är mycket fin invändigt. Bilen går bra och växlar mjukt."

Beskrivning

Denna bil såldes ny i februari 1996 av Fridafors Bilservice, köpare var en dam från Svängsta. Hon behöll den i drygt 10 år och bytte sedan in den på ovanstående firma 2006.

Nuvarande ägares far som var en stor Saab entusiast köpte bilen där i april 2006. Han var rädd om den och servade den regelbundet fram till sin bortgång 2021.

Dottern fick då ärva den och har brukat den med regelbundet underhåll sedan dess.

Bilen levereras nyskattad.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1996/1996 
 • Första registreringsdatum
  1996-02-21 
 • Avläst mätarställning
  273 000 km 
 • Kw / hk
  110 / 150 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Automat 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Röd 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Bilen går utmärkt och växlar mjukt. ACC fungerar klanderfritt och kyler väl. Nyligen är värmepaket och tändmodul bytt. Instrumentering fullt fungerande utan pixelfel.

 • Skick interiör:

  Välvårdad inredning med få bruksspår, aldrig rökt eller varit djur i bilen.

 • Skick exteriör:

  Metallic lack i bra skick, har några dörruppslag samt någon mindre rostblåsa. Svag nyansskillnad på höger framdörr. Originalfägar med få skavanker och nya däck

 • Skick helhet:

  Fin och användbar bil för Saab entusiasten, välutrustad i originalutförandet.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2006-04-19
Ursprungsbesiktning: 1996-02-12 (EEG)
Datum i trafik första gången: 1996-02-21
Senast godkända besiktning: 2023-01-19
Besiktigad tom: 2024-03-31
Årsskatt: 2199 kr
Körförbud: Nej
Antal ägare: 4

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Karlshamn

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2023-09-14.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG