Visa alla bilder

Nissan 180 ZX Turbo 1.8 — 1988

Mycket ovanlig japanare i toppskick. Två ägare och få mil.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Bilen är i ett fantastiskt fint skick och behöver bara en kontrollbesiktning för att vara helt körklar."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
88 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14007
KARLSHAMN
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"Bilen är i ett fantastiskt fint skick och behöver bara en kontrollbesiktning för att vara helt körklar."

Beskrivning

Denna köptes ny av en person i Malmö som körde den fram till 1993 då nuvarande ägare köpte den, bilen har använts sparsamt sedan dess och alltid stått i garage.
Han har servat bilen och skött den mycket väl så ett finare exemplar är nog svårfunnet.
Motorn i denna bil har dubbla tändstift så den startar lätt och svarar piggt när man gasar på, det sitter även en originalstereo monterad.
Nuvarande ägare tycker att han använder bilen för lite varför han vill att någon entusiast tar över vårdnaden av denna pärla.

Teknisk data

 • Årsmodell/modellår
  1988/1988 
 • Första registreringsdatum
  1987-11-12 
 • Avläst mätarställning
  83340 km 
 • Kw / hk
  90 / 122 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 5-vxl 
 • Klädsel
  Textil 
 • Färg
  Röd 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Går mycket bra, välservad enligt plan. Avgasystemet utbytt till rostfritt.

 • Skick interiör:

  Original inredning i bästa skick, inget att anmärka på.

 • Skick exteriör:

  Originallack i fint skick, bilen har aldrig varit lackad eller bättrad. Man kan se något litet dörruppslag och där finns tvättrepor. Originalfälgar och alla paneler utan anmärkning.

 • Skick helhet:

  En mycket ovanlig bil som bara fanns i detta utförande ett år, hette även Nissan Silvia Coupé i vissa länder. Ett fint exemplar väl värd att bevara.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Avst 2016-09-22
Ursprungsbesiktning: 1987-10-29 (typbes)
Datum i trafik första gången: 1987-11-12
Senast godkända besiktning: 2016-05-25
Besiktigad tom:- 2017-05-31
Skattebefriad: Ja
Körförbud: Ja
Antal ägare: 2

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Karlshamn

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-07-14.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG