Visa alla bilder

SAAB 9-3 1.8t Vector — 2010

Den här Saaben ramlade ur cirkulationen på ett tidigt stadium. Nu skall den ut på vägarna igen och har hittills bara rullat drygt 800 mil.

Mårten Carlsson
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"En lågmilare som behöver lite omvårdnad för att bli riktigt bra igen."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
105 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14686
LIDKÖPING
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande SAAB 9-3 1.8t Vector?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Mårten Carlsson
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande

"En lågmilare som behöver lite omvårdnad för att bli riktigt bra igen."

Beskrivning

Lågmilad SAAB 9-3 Vector med BioPowermotor på 1,8 liter. Bilens elektroniska status och data har kontrollerats noga med diagnosinstrument. Inget avvikande eller några spår av oegentligheter rörande miltal och historik har hittats. Faktiskt hittades inte mycket alls. Mjukvaran har inte varit uppdaterad sedan den lämnade fabriken och sista info ur dataloggen är från 2014.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  2010/2010 
 • Första registreringsdatum
  2010-09-10 
 • Avläst mätarställning
  8490 km 
 • Kw / hk
  110 / 150 
 • Drivmedel
  Bensin / Etanol 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
  Skinn 
 • Färg
  Blå 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Körmässigt är bilen väldigt fin, alla displayer, lampor och finesser fungerar, A/C behöver dock fyllas. Då bilen stått still såpass länge är en teknisk översyn och större service på sin plats.

 • Skick interiör:

  Hel, men bilen har under åren blivit solkig, finnns även ett visst slitage på förarstolens kant. Behöver en rekonditionering.

  Motorum, många detaljer är rena och snygga och i närmast nyskick, andra saker har ärgat och chanserat en hel del, kan relateras till bristfällig förvaring av bilen.

 • Skick exteriör:

  Genomgående väldigt fint med en liten parkeringsskada i kofångaren bak. Många detaljer ser ut som nya i springor, gångjärn, underrede med mera, en del har fått lite ärg och ytrost då bilen inte förvarats optimalt under sitt stillestånd.

 • Skick helhet:

  Terkniskt bra men behöver lite omvårdnad för att bli riktigt bra igen.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2010-09-10
Ursprungsbesiktning: 2010-06-04 (EEG) (Ombes:20100909)
Datum i trafik första gången: 2010-09-10
Senast godkända besiktning: 2022-02-17
Besiktigad tom: 2024-02-29
Årsskatt: 1086 Kr
Körförbud: Nej
Antal ägare: 4

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Lidköping

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

HRM Bil i Lidköping
+46 510 60400

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-05-05.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG