Visa alla bilder

Aspes CSS 50 moped F.B Minarelli 50 cc — 1966

En mycket ovanlig italiensk 50-kubikare av hög kvalitet från 1966. Lägg dig över tanken, vrid fullt på gasen och möt fartvinden i ett lyckorus.

Johan Ålander
Värderingsman
Skicka E-post meddelande

"En tvåhjuling i ett bra skick som går utmärkt."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
17 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
14758
VADSTENA
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Aspes CSS 50 moped?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Johan Ålander
Värderingsman
Skicka E-post meddelande

"En tvåhjuling i ett bra skick som går utmärkt."

Beskrivning

Tidigare ägare har renoverat motorn. Växellådan är fyrväxlad. Original ljuddämpare. Bra däck.
Pietro Aspesi drev i mitten av 1950-talet ett företag som handlade med reservdelar till cyklar. Han började så småningom tillverka cyklar själv. I mitten av 1960-talet började man även tillverka mopeder. Denna moped som kallas Sprint kom ut på marknaden 1965. Sprint delade design med ett flertal andra samtida sportmopeder. Aspes är mest känd för sina cross- och endurotvåhjulingar.
Aspes var aktivt åren fram till 1982. Denna "moped" är allt av döma tillverkad mycket tidigt i Aspesfabrikens mopedtillverkning.
De tillverkade mopeder och lättviktare av sportigt slag med motorer från Franco Morini samt Minarelli. De ansågs vara av mycket hög kvalitet.

Denna 50 kubikare har under många år ägts av samlare som ibland vill ha lite rotation i samlingen och säljer ett eller annat fordon.

Bilderna och information kommer från säljaren. Vi har själva inte sett den.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  1966/1966 
 • Första registreringsdatum
   
 • Avläst mätarställning
   
 • Kw / hk
   
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  manuell 4-vxl 
 • Klädsel
   
 • Färg
  Röd/vit 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Bra skick. Den går mycket bra. Motorn är renoverad av tidigare ägare.

 • Skick exteriör:

  Bra skick med något skav.

 • Skick helhet:

  Mycket bra bruksskick.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Vadstena

Kontakta värderingsmannen/ombudet för att boka en tid för visning:

Johan Ålander
+46 705-80 91 17
johan@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2022-05-05.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG