Visa alla bilder
Visa film

Suzuki VS 1400 V2 — 2002

Klassisk custom hoj med mycket extra utrustning i fint brukskick, har endast haft 2 ägare.

Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Handläggare
Skicka E-post meddelande

"Maskinen går fint och ger ett gott intryck, behöver dock lite puts och en enklare översyn. Mc:n är besiktigad till 2025-05-31."

NEDRÄKNING
HÖGSTA BUD
AVSLUTAD
35 000SEK
OBJEKTNR
LAGERORT
16925
PERSTORP
RESERVATIONSPRIS
Uppnått
LOGGA IN FÖR ATT LÄGGA BUD
Du behöver ha ett konto och vara inloggad för att lägga bud.
Tipsa och dela
Äger du en liknande Suzuki VS 1400?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Ted Gryth
Besiktningsman
Skicka E-post meddelande
Ida Johansen
Auktionshandläggare
Skicka E-post meddelande

"Maskinen går fint och ger ett gott intryck, behöver dock lite puts och en enklare översyn. Mc:n är besiktigad till 2025-05-31."

Beskrivning

Motorcykeln har endast haft 2 entusiastiska ägare. Dessa har utrustat den med vindruta, motorbågar, packväskor mm. Det har även monterats effekt ljuddämpare från Vanes & Hines, original medföljer.

Nuvarande ägare köpte maskinen 2008 och har kört många härliga sommar turer med den.

Tekniska data

 • Årsmodell/modellår
  2002/2002 
 • Första registreringsdatum
  2003-05-30 
 • Avläst mätarställning
  35387 km 
 • Kw / hk
  44 / 60 
 • Drivmedel
  Bensin 
 • Växellåda
  Manuell 
 • Klädsel
   
 • Färg
  Svart / Silver 

Skickbedömning

 • Skick tekniskt:

  Startar lätt och går fint, behöver endast en enklare översyn och oljebyte.

 • Skick exteriör:

  Lack och krom i bra skick, behöver en rekond för att bli riktigt fin. Lite oxid finns på vissa delar bland annat framgaffel, ytrost förekommer även på en del skruvskallar.

 • Skick helhet:

  En härlig custom mc som efter lite rekond blir en snygg maskin att glida runt på i sommar.

Fordonsuppgifter från Transportstyrelsen

Fordonsstatus: Itrafik 2003-05-30
Ursprungsbesiktning: 2002-04-19 (typbes)
Datum i trafik första gången: 2003-05-30
Senast godkända besiktning: 2023-05-30
Besiktigad tom: 2025-05-31
Årsskatt: 180 Kr
Körförbud: Nej
Antal ägare: 2

Fakta om modellen

Suzuki VS 1400 introducerades 1987 och var då den största v-twinen på marknaden. Maskinen tillverkades fram till 2003 och är en av de modeller som haft längst tid på marknaden i ett utseende mässigt utförande.

Lagerort och visningsinfo

Lagerort: Perstorp

Kontakta besiktningsman/handläggare för att boka en tid för visning:

Ted Gryth
+46 705-65 67 27
ted@bilwebauctions.se

Hämtning

Hämtning skall ske senast: 2024-04-18.

OBS! Betalning (deposition till vårt klientmedelskonto) skall ske inom 5 dagar och innan hämtning. När vi mottagit din deposition på vårt klientmedelskonto skickar vi en bekräftelse till din e-postadress och du kan planera för hämtning.

Auktionsinfo

Allmänt om skicket på fordonen
 • På denna auktion har många fordon ingått i bilsamlingar och stått stilla (undanställda) länge. Av denna anledning är de beskrivna utifrån ett samlarperspektiv och kan behöva teknisk genomgång / underhållsservice (oljeservice, byte av batteri, däck, bromsöversyn mm) innan de kan tas i bruk.
 • Under auktionsdagarna kan informationen om ett objekt komma att uppdateras, fram till dagen innan auktionen avslutas. När du bjuder vid slutet av auktionstiden, och även har lagt bud tidigare, så ber vi dig därför att läsa igenom beskrivningarna noga, för det fall att något har ändrats (på grund av ev. ny info).
Viktigt att veta innan du bjuder!
 • När en auktion avslutats med dig som hösta budgivare och reservationspris uppnåtts erhåller du en rättighet att kunna köpa aktuellt auktionsobjekt. Med denna rättighet skall du bege dig till auktionsplatsen och bedöma auktionsobjektet och sedan fatta ditt beslut om köp. Först när du bestämt dig på auktionsplatsen tecknas köpeavtal. Innan du beger dig till på auktionsplatsen vill vi att du deponerar auktionssumman plus inropsavgift på vårt klientmedelskonto.
 • När du besiktigar ett inropat auktionsobjekt skall du undersöka detta noga och härefter fatta ditt beslut om köp. Anser du efter besiktning att du inte vill teckna köpeavtal meddelar du detta och då återbetalas deponerad summa samt inropsavgift.
 • Om du väljer att inte komma och besiktiga objektet på auktionsplatsen så kommer vi att debitera inropsavgiften. Härefter avslutas din möjlighet att köpa auktionsobjektet och deponerad auktionssumma återbetalas. Dock återbetalas ej inropsavgiften.
 • Om du genomför hela köpet på distans (utan att besöka auktionsplatsen) har du 14 dagars ångerrätt, men måste på egen bekostnad återlämna objektet. Dina fraktkostnader och andra kostnader ersätts ej när ångerrätt utnyttjas.
 • För objekt som inte avhämtats inom 14 dagar kan lagerhållning komma att debiteras. Du deltager i budgivningen efter inloggning på vår auktionsplattsform.
 • Du kan också deltaga i auktionerna fysiskt på plats, (utan att använda datakommunikation) på vårt auktionskontor i Göteborg och på ev. andra auktionsplatser. Ring isåfall kundtjänst på tel. 031-933331, så du får auktionstiden bekräftad innan du kommer.

Tack för att du följer våra auktioner!

Vi skickar ett mejl till dig när budgivningen startar.


Tack för visat intresse, du kommer nu få nyheter och information om kommande auktioner.

STÄNG